קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

Zakary Pelaccio של עלה קארי עוף מטוגן

Zakary Pelaccio של עלה קארי עוף מטוגן
המתכון Zakary Pelaccio של עלה קארי עוף מטוגן יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 24 שעות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 962 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם פלפל, עלה דפנה, עלי קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צ'יפס חזיר של זקארי פלאצ' יו, המבורגרים כבש של Zakary Pelaccio, ו Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום קודם לכן, תמליח את העוף: בסיר גדול, לשלב את cincalok, שום, פלפל, זרעי כוסברה, עלה דפנה, ו 2 כוסות מים. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים במשך 10 דקות. הסר את הסיר מן החום ולתת את הפתרון מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים את תערובת מקורר לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מוסיפים את חתיכות העוף, משליכים היטב, ואז מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
יום לפני, לעשות את חומץ צ 'ילי: מחית צ' ילי, חומץ, ו 1 כפית מלח ים יחד בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים את הנוזל לקערה ומקררים, מכוסים, לפחות 24 שעות כדי לתת לטעמים להתמזג. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת, זורק כל מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
1
הסר את העוף מן המלח וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
לטאטא יחד את הקמח, מלח כשר ופלפל בקערה גדולה. לדלות את חתיכות העוף בקמח ולשים אותם על מדף קירור להגדיר מעל תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
בואו לשבת אותם במשך 5 דקות ולאחר מכן לחזור על תהליך החפירה כדי לוודא שאתה מקבל ציפוי מושלם של קמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
4
בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול, כבד עד 177° מעל חום גבוה (נמדד על מדחום עמוק טיגון). לאחר הטמפרטורה הוא הגיע, להפחית את החום בינוני גבוה כדי לשמור על זה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
עובדים בקבוצות, מוסיפים את העוף לשמן ומטגנים עד שהעוף מוזהב, פריך ומבושל דרך, כ -12 דקות לבשר לבן ו -15 עד 17 דקות לחושך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
הסר את חתיכות העוף עם כפית מחוררת ומניח על מדף קירור. מתבלים בנדיבות עם מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
כאשר העוף סיים לבשל, מטגנים את עלי הקארי בשמן הבישול עד פריך, כ -10 שניות, ולאחר מכן מעבירים אותם עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מניחים את העוף על צלחת גדולה ומתפוררים חלק מעלי הקארי המטוגנים מעליו. ערימת עוד כמה עלים קארי מטוגן שלם בצד כמו לקשט ולהגיש עם קערה קטנה של חומץ צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.