Zuppa Vegana: תפוחי אדמה איטלקיים, שעועית, מרק כרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Zuppa Vegana: תפוחי אדמה איטלקיים, שעועית, ומרק כרוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מים בתוספת 6 קוביות מרק, תפוחי אדמה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו Zuppa Toscana {מרק תפוחי אדמה וקייל עם נקניק איטלקי}, מרק כרוב תפוחי אדמה נקניק (Zuppa Toscana), ו שעועית איטלקית ומרק ירקות (Zuppan alla Frantoiana) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר מרק גדול ולא מקל או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הבצלים ואת כף או כך של מים "מטגנים קיטור" עד הבצל לרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את המרק, תפוחי אדמה, שעועית ועשבי תיבול (אורגנו דרך פתיתי פלפל). מביאים לרתיחה, להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5
מוסיפים את הכרוב, מכסים, ומבשלים 5-10 דקות, עד כרוב הוא רך אבל עדיין ירוק בהיר. אופציונלי:עבור מרק creamier, להסיר על 1/2 כוס של תפוחי אדמה קצת מרק מרק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כרוב
(להתאים לפי טעם אישי)
6
מניחים אותם בבלנדר יחד עם חלב שאינם חלב ושמרים תזונתיים. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתיים
תחליף חלב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים תוכן בלנדר למרק ומערבבים היטב. בדוק תבלינים, הוספת מלח, פלפל, ועשבי תיבול נוספים לפי הטעם. לבשל במשך כמה דקות כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הסר את גזע הרוזמרין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.