Zwieback
Zwieback יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מים חמים, ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רול Zwieback.
הוראות
מחממים חלב מעל חום בינוני-גבוה בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים. מערבבים בשמן, 5 כפיות סוכר, ומלח; מגניב לטמפרטורת החדר.
ממיסים 1 כפית סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת שמרים; מערבבים לשלב.
מוסיפים ביצה; מערבבים היטב עם מקצף. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח לתערובת שמרים, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד צורות בצק רך. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 5 דקות (הבצק ירגיש מעט דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מחלקים את הבצק לשניים; מחלקים כל חצי ל-6 חלקים שווים.
מגלגלים כל חלק לכדור. עבודה עם כדור 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לחץ בעדינות או לגלגל כל כדור לתוך סגלגל 2 1/2 אינץ ' ארוך על משטח מקומח.
להפשיל כל אליפסה בחוזקה, החל עם קצה ארוך, לחיצה חזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מניחים לחמניות, צדי התפר למטה, על גיליון אפייה גדול מכוסה בנייר קלף. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד לחמניות הם השחמה על התחתונה משחימים קלות על גבי.
הסר מן המחבת, מגניב על מדפים תיל.
הערה: כדי טוסט zwieback, מחממים תנור ל 30
פרוס כל גליל לאורך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים פרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 300 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה; להפוך פרוסות מעל ואופים נוספים 5 דקות או עד פריך.
הסר מחבת; מגניב על מדפים תיל.