קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Zwieback

Zwieback
Zwieback יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מים חמים, ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רול Zwieback.

הוראות

1
מחממים חלב מעל חום בינוני-גבוה בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים. מערבבים בשמן, 5 כפיות סוכר, ומלח; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
4
ממיסים 1 כפית סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים תערובת חלב לתערובת שמרים; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
חלבחלב
6
מוסיפים ביצה; מערבבים היטב עם מקצף. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
מקציףמקציף
7
מוסיפים קמח לתערובת שמרים, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד צורות בצק רך. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 5 דקות (הבצק ירגיש מעט דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
8
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מחלקים את הבצק לשניים; מחלקים כל חצי ל-6 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
מגלגלים כל חלק לכדור. עבודה עם כדור 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לחץ בעדינות או לגלגל כל כדור לתוך סגלגל 2 1/2 אינץ ' ארוך על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
11
להפשיל כל אליפסה בחוזקה, החל עם קצה ארוך, לחיצה חזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
12
מניחים לחמניות, צדי התפר למטה, על גיליון אפייה גדול מכוסה בנייר קלף. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
לחשוף לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
15
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד לחמניות הם השחמה על התחתונה משחימים קלות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
הסר מן המחבת, מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
הערה: כדי טוסט zwieback, מחממים תנור ל 30
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
פרוס כל גליל לאורך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים פרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
19
אופים ב 300 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה; להפוך פרוסות מעל ואופים נוספים 5 דקות או עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
20
הסר מחבת; מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת