אבוקדו, בצל אדום, ו, פרושוטו כריכים
אבוקדו, בצל אדום, ו, פרושוטו כריכים הוא חלב חינם ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבוקדו בשלים, סוכר, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי פרושוטו-צ'דר בגריל עם ריבת בצל, 7 דרכים להבהיר כריכים (טורקיה, Prosciutto & אבוקדו פניני), ו פרושוטו עם פנים פתוחות, ריקוטה טרייה, וכריכי ריבה בצל אדום.
הוראות
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, להביא 1 כוס מים והסוכר לרתיחה.
מוסיפים חומץ ובצל ומערבבים מדי פעם עד הרתיחה שוב.
הסר מהחום ולתת מגניב, על 30 דקות.
בינתיים, מורחים מיונז על טוסט ולהגדיר כל פרוסה, צד מיונז למעלה, על צלחת. מסדרים חצי פרושוטו, ואז חצי אבוקדו, על כל פרוסה של טוסט.
לנקז בצל היטב תל חצי על כל כריך פתוח פנים.
מפזרים מלח ופלפל. תאכל עם סכין ומזלג.