אבטיח-סורבה מלון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה מלון אבטיח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלון, אבטיח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סורבה מלון, אפרסק מלון סורבה, ו מלון וסורבה קאווה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה או עד שהסוכר מתמוסס. מגניב לגמרי.
מניחים מלון ואבטיח בבלנדר או מעבד מזון, ומעבדים עד חלקה.
מערבבים את סירופ הסוכר, תערובת מלון, ומיץ לימון.
יוצקים את תערובת סורבה לתוך המקפיא של מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.