אביב פריטטה
פריטטה האביב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, אספרגוס, שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו פריטטה אפונה אביבית, אביב פריטטה, ו פריטטה קלה באביב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו כרישה ואספרגוס.
מזלפים שמן ומפזרים מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
מעבירים לתבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם. הפחת את החום ל -350;.
מניחים פטריות בתחתית 9 אינץ'. צלחת פאי עמוקה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם ירקות קלויים וגבינה. בקערה גדולה, לטאטא את שאר החומרים, יוצקים מעל גבינה.
אופים במשך 30-35 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.