אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך ציפורן, אגוז מוסקט, שאלוט בננה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו חזה תאנה וסטילטון ממולאים טורקיה עם רוטב פורט, סטייק עם סטילטון-פורט חמאה, ו המבורגרים מאובקים עם יין פורט וסטילטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות את אגוזי מלך 100g במים בן לילה. מסננים דרך מסננת, לשים במחבת לכסות עם מים 300ml. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות. מסננים שוב, לחזור למחבת עם המניה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים לתוך בלנדר, להתמזג על בינוני במשך 5 דקות, ואז מסננים בחזרה למחבת. הגדר בצד עד שלב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הפוך את הרוטב: לרכך את שאלוט בשמן על חום עדין במשך 10 דקות. מערבבים את התבלינים ואת המלאי, להגדיל את החום ולהפחית על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
יוצקים בנמל ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. מסננים למחבת נקייה ולהפחית מעל חום גבוה עד מעובה, על 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
עבור הדלעת, מחממים את החמאה במחבת חסינה. מטגנים את הדלעת במשך 3-4 דקות, ולאחר מכן מערבבים את האגוזים עם קינמון, סוכר וקורט של מלח. צלי במשך 15-20 דקות או עד מכרז. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סכין קילוף
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בינתיים, להכין את orzotto. לחמם את המניה אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף גדושה פלפל לבן
8
מחממים את השמן וחמאה 25 גרם במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את השאלוט ומתרככים במשך 10 דקות, אבל לא צבע. מערבבים את השום ומבשלים 3-4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר מהמחבת, להפריש, ואז לנגב את המחבת נקייה. להגביר את החום, להטות את השעורה וטוסט במשך 2-3 דקות, לשמור אותו זז כך שהוא לא לשרוף. מערבבים במהירות את שאלוט ושום בחזרה למחבת עם השעורה, ואז לשפוך את השמפניה. מערבבים היטב ומוסיפים מצקת מלאה של אגוז חם. מנמיכים את החום קצת ולהמשיך להוסיף מלאי כאשר orzotto נראה צמא, ערבוב מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק למחבת. (Youll צריך בערך 500ml מלאי בסך הכל. לפצות את הסכום עם מלאי ירקות במידת הצורך.) לבשל עד השעורה הוא מכרז 35-40 דקות (יש לך הרבה יותר חסד עם זה מאשר עם אורז, כפי שהוא שומר על הנשיכה שלה במשך זמן רב יותר).
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
שמפניה
שאלוט, מגורר או טחון
שעורה
1 תפוז, גרידה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
למריחה על טוסט אם רוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
כאשר מבושל, להוסיף עוד מצקת חצי של מלאי (כדי לעצור את orzotto מלהתעבה כפי שהוא מתקרר), ולאחר מכן מערבבים את סטילטון ואת ידית של חמאה. מערבבים ועונה, לזכור סטילטון יכול להיות מלוח מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סטילטון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מצקת
11
כדי לשרת, לחמם את הרוטב, להוסיף קצת יותר פורט אם הוא עבה מדי, ואז לערבב את ג ' לי דומדמנית עד מומס ולסיים עם החמאה. כפית קצת רוטב על כל צלחת וגופייה עם כמה כפיות של orzotto.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
יציאה
12
מקשטים עם חצאי הסקווש והאגוזים הקלויים, כמה חתיכות קטנות של סטילטון ועלים.