קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט

אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט
אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך ציפורן, אגוז מוסקט, שאלוט בננה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו חזה תאנה וסטילטון ממולאים טורקיה עם רוטב פורט, סטייק עם סטילטון-פורט חמאה, ו המבורגרים מאובקים עם יין פורט וסטילטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את אגוזי מלך 100g במים בן לילה. מסננים דרך מסננת, לשים במחבת לכסות עם מים 300ml. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות. מסננים שוב, לחזור למחבת עם המניה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים לתוך בלנדר, להתמזג על בינוני במשך 5 דקות, ואז מסננים בחזרה למחבת. הגדר בצד עד שלב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הפוך את הרוטב: לרכך את שאלוט בשמן על חום עדין במשך 10 דקות. מערבבים את התבלינים ואת המלאי, להגדיל את החום ולהפחית על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
יוצקים בנמל ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. מסננים למחבת נקייה ולהפחית מעל חום גבוה עד מעובה, על 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
עבור הדלעת, מחממים את החמאה במחבת חסינה. מטגנים את הדלעת במשך 3-4 דקות, ולאחר מכן מערבבים את האגוזים עם קינמון, סוכר וקורט של מלח. צלי במשך 15-20 דקות או עד מכרז. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סכין קילוףסכין קילוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בינתיים, להכין את orzotto. לחמם את המניה אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
8
מחממים את השמן וחמאה 25 גרם במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את השאלוט ומתרככים במשך 10 דקות, אבל לא צבע. מערבבים את השום ומבשלים 3-4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר מהמחבת, להפריש, ואז לנגב את המחבת נקייה. להגביר את החום, להטות את השעורה וטוסט במשך 2-3 דקות, לשמור אותו זז כך שהוא לא לשרוף. מערבבים במהירות את שאלוט ושום בחזרה למחבת עם השעורה, ואז לשפוך את השמפניה. מערבבים היטב ומוסיפים מצקת מלאה של אגוז חם. מנמיכים את החום קצת ולהמשיך להוסיף מלאי כאשר orzotto נראה צמא, ערבוב מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק למחבת. (Youll צריך בערך 500ml מלאי בסך הכל. לפצות את הסכום עם מלאי ירקות במידת הצורך.) לבשל עד השעורה הוא מכרז 35-40 דקות (יש לך הרבה יותר חסד עם זה מאשר עם אורז, כפי שהוא שומר על הנשיכה שלה במשך זמן רב יותר).
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
שמפניהשמפניה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
שעורהשעורה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
כאשר מבושל, להוסיף עוד מצקת חצי של מלאי (כדי לעצור את orzotto מלהתעבה כפי שהוא מתקרר), ולאחר מכן מערבבים את סטילטון ואת ידית של חמאה. מערבבים ועונה, לזכור סטילטון יכול להיות מלוח מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
כדי לשרת, לחמם את הרוטב, להוסיף קצת יותר פורט אם הוא עבה מדי, ואז לערבב את ג ' לי דומדמנית עד מומס ולסיים עם החמאה. כפית קצת רוטב על כל צלחת וגופייה עם כמה כפיות של orzotto.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
יציאהיציאה
12
מקשטים עם חצאי הסקווש והאגוזים הקלויים, כמה חתיכות קטנות של סטילטון ועלים.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
סטילטוןסטילטון
סכין קילוףסכין קילוף

מרכיבים

100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצאים אגוזחצאים אגוז5006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט11 קילו קישואים,שמן חמניותשמן חמניות25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה לא מלוחה, בתוספת כפתור נוסףחמאה לא מלוחה, בתוספת כפתור נוסף2שאלוט בננה, קצוץ דקשאלוט בננה, קצוץ דק1שן שום, קצוץ דקשן שום, קצוץ דק100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעורה פנינהשעורה פנינה1256 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמפניהשמפניה85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטילטון או צמחוני אלטרנטיבי, קוביות, בתוספת תוספת לשרתסטילטון או צמחוני אלטרנטיבי, קוביות, בתוספת תוספת לשרת1בננה שאלוט, קצוצה דקבננה שאלוט, קצוצה דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן חמניותשמן חמניות4גרגרי ערער, מרוסקים קלותגרגרי ערער, מרוסקים קלות1stick5cm קינמון שבור לשניים5cm קינמון שבור לשניים2צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ51תרמיל הל שחור או ירוקתרמיל הל שחור או ירוק1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורדקורט אגוז מוסקט מגורד2006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט3006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפורט tawnyפורט tawny1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'לי דומדמניות אדוםג'לי דומדמניות אדום25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1קטןדלעת סקווש, קלופים, deseededed וחותכים לקוביות 1cmדלעת סקווש, קלופים, deseededed וחותכים לקוביות 1cm25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצאים אגוזחצאים אגוז1צביטהקמצוץ קינמון טחוןקמצוץ קינמון טחון11 קילו קישואים,סוכר muscovado אורסוכר muscovado אור1קטןעלי גרגיר הנחלים, להגישעלי גרגיר הנחלים, להגיש