אגוז מסוכר, אגס וסלט ירוק עלים
אם יש לכם אגס אנג'ו, שמן זית, חסה קרועה עלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס, אגוז קלוי וסלט ירוק מעורב עם שמפניה-ויניגרט חמוציות, סלט ירוק עלים עם אגסים, ו סלט ירוק עם עלים גדולים עם עוגות גבינת עיזים.
הוראות
מניחים סוכר בסיר קטן וכבד על חום בינוני-גבוה; מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך לפזר סוכר באופן שווה (בערך 1 דקה). המשך לבשל 1 דקה או עד הזהב (לא לערבב).
הסר מהחום; בזהירות לערבב אגוזים מעיל באופן שווה.
אגוזים מורחים על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; אגוזים נפרדים במהירות.
מפזרים 1/4 מלח כפית. מניחים בצד עד מגניב; לשבור לחתיכות קטנות.
מערבבים חומץ וחרדל, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף שמן, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים צלפים.
שלב חסה וצנוניות; למעלה עם אגס ואגוזי מלך מסוכרים.
רסס רוטב באופן שווה על סלט; מפזרים 1/4 הנותרים מלח ופלפל. לזרוק בעדינות לשלב.
הערה יין: אני מעדיף לבן פריך עם כמעט כל סלט ירוק, אגוז מסוכר, אגס, סלט ירוק עלים הוא לא יוצא מן הכלל. 2007 Pinon Vouvray Cuve Tradition ($1
יש לו אף מדהים של דבש וקליפת לימון כי מהדהד באופן מושלם עם האגוזים מסוכרים ואגסים. -- גארי Vaynerchuck