אגוז מקדמיה-פסטו פטוצ'יני
מקדמיה אגוז פסטו פטוצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מלח, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו אגוז מקדמיה-פסטו פטוצ'יני, מקדמיה פסטו, ו גן אגוז מקדמיה פסטו טרי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בזמן שפסטה מבשלת, מניחים בזיליקום ומרכיבים שנותרו במעבד מזון; מעבדים עד לקבלת חלקה.
מערבבים תערובת בזיליקום ופסטה בקערה גדולה, משליכים למעיל.