אגוזי לוז Dukka
אגוזי לוז Dukkan הוא ללא גלוטן, וכל 30 מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 37 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, זרעי כוסברה, פיסטוקים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Dukka, אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, ו עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך 12 דקות, עד ריחני ואת עורות שלפוחית.
להעביר את אגוזי לוז למגבת מטבח ולתת מגניב. לשפשף את האגוזים יחד כדי להסיר את העורות ולהעביר למעבד מזון.
במחבת בינונית, טוסט זרעי כוסברה וכמון על חום מתון, רועד את המחבת, עד זהוב וריחני, על 3 דקות.
מורחים את התבלינים על צלחת ולתת מגניב לחלוטין, ואז טוחנים דק במטחנת תבלינים. באותו מחבת, טוסט זרעי שומשום על חום מתון עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
להעביר את זרעי שומשום לצלחת כדי להתקרר.
מוסיפים את כוסברה, כמון, זרעי שומשום ותימין למעבד המזון יחד עם הפיסטוקים, קאיין ו -1 כפית כל מלח ופלפל ודופק עד הקרקע דק.