קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד

אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד
אם יש לך סוכר גלגלית זהב, הדובדבן סוכר אבקת קקאו, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרינג בטעם שוקולד-אגוזים, אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Meringues, ו עוגת שוקולד עם אגוזי לוז פרלין.

הוראות

1
תנור חום 120c / 100c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
עבור meringues, לטאטא את החלבונים ביצה עם מיץ לימון עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את הסוכר גלגלית ולהמשיך לטאטא עד נוקשה, להוסיף את הסוכר הדובדבן ואגוזים הקרקע, ואז לקפל בעדינות עד בשילוב שווה. קו מגש אפייה עם נייר אפייה צינור או כף החוצה סיבובים של מרנג לתוך דיסקים 7cm.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
אופים עבור 1-2 שעות עד פריך בחוץ אבל עדיין רך במרכז. השאר לקרר. אתה צריך 3 סיבובים לאדם. שאריות ניתן לשמור במיכל אטום במשך כ 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
כדי להפוך את פרלין אגוזי לוז, לחמם מחבת כבדה קטנה על בסיס חום בינוני לבשל את הסוכר גלגלית עד שהוא נמס והופך צבע קרמל עשיר. בזהירות לסובב את אגוזי לוז סביב המחבת (להיזהר, הסוכר חם מאוד) ולאפשר להם caramelise וחום על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את התערובת על מגש מרופד בנייר אפייה. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הפוך את רוטב השוקולד על ידי חימום יחד 75ml מים, סוכר גלגלית אבקת קקאו עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
יוצקים את השוקולד ומקציפים היטב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
כדי לשרת, לטאטא את הקרם עד פסגות רכות טופס. דק קוצצים את פרלין מקורר ביד או במעבד מזון. מערבבים את רובו דרך הקצפת, הגדרת קצת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פרליניםפרלינים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מניחים דיסק מרנג על כל צלחת מלמעלה עם קצת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
11
הוסף עוד דיסק, עוד קרם, ואחריו הדיסק הסופי. למעלה עם סוכר הדובדבן, אבקת קקאו וכמה פרלין קצוצים שמורות, ואז כף סביב קצת רוטב שוקולד
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
פרליניםפרלינים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא