קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד

אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד
אם יש לך סוכר גלגלית זהב, הדובדבן סוכר אבקת קקאו, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרינג בטעם שוקולד-אגוזים, אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Meringues, ו עוגת שוקולד עם אגוזי לוז פרלין.

הוראות

1
תנור חום 120c / 100c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבור meringues, לטאטא את החלבונים ביצה עם מיץ לימון עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הסוכר גלגלית ולהמשיך לטאטא עד נוקשה, להוסיף את הסוכר הדובדבן ואגוזים הקרקע, ואז לקפל בעדינות עד בשילוב שווה. קו מגש אפייה עם נייר אפייה צינור או כף החוצה סיבובים של מרנג לתוך דיסקים 7cm.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
אופים עבור 1-2 שעות עד פריך בחוץ אבל עדיין רך במרכז. השאר לקרר. אתה צריך 3 סיבובים לאדם. שאריות ניתן לשמור במיכל אטום במשך כ 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להפוך את פרלין אגוזי לוז, לחמם מחבת כבדה קטנה על בסיס חום בינוני לבשל את הסוכר גלגלית עד שהוא נמס והופך צבע קרמל עשיר. בזהירות לסובב את אגוזי לוז סביב המחבת (להיזהר, הסוכר חם מאוד) ולאפשר להם caramelise וחום על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את התערובת על מגש מרופד בנייר אפייה. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
הפוך את רוטב השוקולד על ידי חימום יחד 75ml מים, סוכר גלגלית אבקת קקאו עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
נייר אורזנייר אורז
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
יוצקים את השוקולד ומקציפים היטב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
כדי לשרת, לטאטא את הקרם עד פסגות רכות טופס. דק קוצצים את פרלין מקורר ביד או במעבד מזון. מערבבים את רובו דרך הקצפת, הגדרת קצת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פרליניםפרלינים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מניחים דיסק מרנג על כל צלחת מלמעלה עם קצת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
11
הוסף עוד דיסק, עוד קרם, ואחריו הדיסק הסופי. למעלה עם סוכר הדובדבן, אבקת קקאו וכמה פרלין קצוצים שמורות, ואז כף סביב קצת רוטב שוקולד
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
נייר אורזנייר אורז
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
פרליניםפרלינים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל