אם יש לך סוכר גלגלית זהב, הדובדבן סוכר אבקת קקאו, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרינג בטעם שוקולד-אגוזים, אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Meringues, ו עוגת שוקולד עם אגוזי לוז פרלין.
הוראות
1
תנור חום 120c / 100c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבור meringues, לטאטא את החלבונים ביצה עם מיץ לימון עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הסוכר גלגלית ולהמשיך לטאטא עד נוקשה, להוסיף את הסוכר הדובדבן ואגוזים הקרקע, ואז לקפל בעדינות עד בשילוב שווה. קו מגש אפייה עם נייר אפייה צינור או כף החוצה סיבובים של מרנג לתוך דיסקים 7cm.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכר
רול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
אופים עבור 1-2 שעות עד פריך בחוץ אבל עדיין רך במרכז. השאר לקרר. אתה צריך 3 סיבובים לאדם. שאריות ניתן לשמור במיכל אטום במשך כ 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להפוך את פרלין אגוזי לוז, לחמם מחבת כבדה קטנה על בסיס חום בינוני לבשל את הסוכר גלגלית עד שהוא נמס והופך צבע קרמל עשיר. בזהירות לסובב את אגוזי לוז סביב המחבת (להיזהר, הסוכר חם מאוד) ולאפשר להם caramelise וחום על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
מיץ לימון, אופציונלי
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
פרלינים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את התערובת על מגש מרופד בנייר אפייה. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
הפוך את רוטב השוקולד על ידי חימום יחד 75ml מים, סוכר גלגלית אבקת קקאו עד רותחים.