אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד
אם יש לך סוכר גלגלית זהב, הדובדבן סוכר אבקת קקאו, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרינג בטעם שוקולד-אגוזים, אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Meringues, ו עוגת שוקולד עם אגוזי לוז פרלין.
הוראות
תנור חום 120c / 100c מאוורר / גז
עבור meringues, לטאטא את החלבונים ביצה עם מיץ לימון עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר גלגלית ולהמשיך לטאטא עד נוקשה, להוסיף את הסוכר הדובדבן ואגוזים הקרקע, ואז לקפל בעדינות עד בשילוב שווה. קו מגש אפייה עם נייר אפייה צינור או כף החוצה סיבובים של מרנג לתוך דיסקים 7cm.
אופים עבור 1-2 שעות עד פריך בחוץ אבל עדיין רך במרכז. השאר לקרר. אתה צריך 3 סיבובים לאדם. שאריות ניתן לשמור במיכל אטום במשך כ 1 שבוע.
כדי להפוך את פרלין אגוזי לוז, לחמם מחבת כבדה קטנה על בסיס חום בינוני לבשל את הסוכר גלגלית עד שהוא נמס והופך צבע קרמל עשיר. בזהירות לסובב את אגוזי לוז סביב המחבת (להיזהר, הסוכר חם מאוד) ולאפשר להם caramelise וחום על 2 דקות.
יוצקים את התערובת על מגש מרופד בנייר אפייה. השאר לקרר.
הפוך את רוטב השוקולד על ידי חימום יחד 75ml מים, סוכר גלגלית אבקת קקאו עד רותחים.
יוצקים את השוקולד ומקציפים היטב עד חלקה.
כדי לשרת, לטאטא את הקרם עד פסגות רכות טופס. דק קוצצים את פרלין מקורר ביד או במעבד מזון. מערבבים את רובו דרך הקצפת, הגדרת קצת בצד.
מניחים דיסק מרנג על כל צלחת מלמעלה עם קצת שמנת.
הוסף עוד דיסק, עוד קרם, ואחריו הדיסק הסופי. למעלה עם סוכר הדובדבן, אבקת קקאו וכמה פרלין קצוצים שמורות, ואז כף סביב קצת רוטב שוקולד