קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד

אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד
אם יש לך סוכר גלגלית זהב, הדובדבן סוכר אבקת קקאו, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרינג בטעם שוקולד-אגוזים, אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Meringues, ו עוגת שוקולד עם אגוזי לוז פרלין.

הוראות

1
תנור חום 120c / 100c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עבור meringues, לטאטא את החלבונים ביצה עם מיץ לימון עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את הסוכר גלגלית ולהמשיך לטאטא עד נוקשה, להוסיף את הסוכר הדובדבן ואגוזים הקרקע, ואז לקפל בעדינות עד בשילוב שווה. קו מגש אפייה עם נייר אפייה צינור או כף החוצה סיבובים של מרנג לתוך דיסקים 7cm.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
אופים עבור 1-2 שעות עד פריך בחוץ אבל עדיין רך במרכז. השאר לקרר. אתה צריך 3 סיבובים לאדם. שאריות ניתן לשמור במיכל אטום במשך כ 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כדי להפוך את פרלין אגוזי לוז, לחמם מחבת כבדה קטנה על בסיס חום בינוני לבשל את הסוכר גלגלית עד שהוא נמס והופך צבע קרמל עשיר. בזהירות לסובב את אגוזי לוז סביב המחבת (להיזהר, הסוכר חם מאוד) ולאפשר להם caramelise וחום על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את התערובת על מגש מרופד בנייר אפייה. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
הפוך את רוטב השוקולד על ידי חימום יחד 75ml מים, סוכר גלגלית אבקת קקאו עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
יוצקים את השוקולד ומקציפים היטב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
כדי לשרת, לטאטא את הקרם עד פסגות רכות טופס. דק קוצצים את פרלין מקורר ביד או במעבד מזון. מערבבים את רובו דרך הקצפת, הגדרת קצת בצד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
פרליניםפרלינים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מניחים דיסק מרנג על כל צלחת מלמעלה עם קצת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
11
הוסף עוד דיסק, עוד קרם, ואחריו הדיסק הסופי. למעלה עם סוכר הדובדבן, אבקת קקאו וכמה פרלין קצוצים שמורות, ואז כף סביב קצת רוטב שוקולד
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
פרליניםפרלינים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון