אגוזי פקאן קלויים ומתובלים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו אגוזי פקאן קלויים ומתובלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם יש לכם סוכר חום, אבקת צ'ילי, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפה וצמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 27%. מתכונים דומים: אגוזי פקאן קלויים ומתובלים, אגוזי פקאן מתוקים ומתובלים, ו אגוזי פקאן מתוקים ומתובלים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מורחים פקאן על תבנית אפייה בשכבה אחת. צולים במשך 10 דקות, מנערים מחבת מדי פעם, עד שהאגוזים ריחניים וחומים זהובים בהירים.
בזמן שאגוזים צולים, שלבו בקערה קטנה קינמון, אבקת צ 'ילי, כמון, קאיין, ג' ינג ' ר ומלח.
מוציאים אגוזים מהתנור ומניחים בקערה. זורקים עם חמאה מומסת, סוכר חום ותערובת תבלינים בזמן שהאגוזים עדיין חמים, ומשלבים באופן שווה.