אגוזים צ'ילי & ג' ינג'ר
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם אגוזים, פתיתי צ'ילי, ג' ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צ'ילי ג' ינג'ר צלעות כבש, סרטן וג'ינג'ר טארט עם רוטב צ' ילי, ו צ'ילי בגריל וסלמון כוסברה עם אורז זנגביל.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
להקציף ביצה לבן בקצרה לשבור אותו.
מוסיפים את התבלינים והסוכר, ומקציפים לשלב.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים או זורקים למעיל.
קו מגש אפייה עם קלף אפייה, ואז לשפוך על האגוזים.
מפזרים מלח לפי הטעם. צלי במשך 10-15 דקות. השתמש מרית או כף להיפרד ולזרוק את האגוזים באמצע הבישול. להשאיר להתקרר לחלוטין, ואז להיפרד לשרת.