אגס אפוי
אגס אפוי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש, חמאה, ג'ינג'ר מקף הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 13%. מתכונים דומים: פריך אגס אפוי קל, אגס אפוי וצ'יפס תפוחים, ו אגס אפוי וסלט גורגונזולה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לקלף אגסים ולגרוף את הליבה התחתונה.
חותכים פרוסה קטנה מהתחתית כך אגסים יעמדו זקוף.
מניחים בתבנית אפייה רדודה ומניחים בצד.
ממיסים חמאה במיקרוגל או בסיר קטן על חום בינוני.
טפטוף אגסים עם חמאה מומסת ודבש, ומפזרים זנגביל קרקע (ולבנדר, אם משתמשים). מכסים בנייר אלומיניום עם הגבעולים המחטטים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כשעה, או עד למכרז. למרוח עם מיצים משוחררים מדי פעם במהלך האפייה, ושוב רק לפני ההגשה.