אגס, ארוגולה וסלט פנצ'טה
אגס, ארוגולה, וסלט פנצ'טה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. לך לחנות ותביא ארוגולה קרועה גדולה יותר, פנצ'טה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולה w/ זיתים, פנקטה ופרמזן שבבי, אגס, פנצ'טה וסלט אגוזים, ו ארוחת ערב הערב: תפוח, ארוגולה, וסלט פנצ'טה עם ביצי שליו.
הוראות
מקציפים יחד חומץ, דבש, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערת סלט.
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב היטב.
קוק pancetta בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, פונה לעתים קרובות, עד רק פריך, על 5 דקות.
העברת מגבות נייר לניקוז (pancetta יהיה פריך כפי שהוא מתקרר). לקרוע לחתיכות בגודל ביס.
חצי אגסים לאורך, הליבה, לחתוך לאורך לפרוסות 1/4 אינץ ' עבה.
מוסיפים אגסים לרוטב יחד עם ארוגולה, גבינה ופנצ ' טה, משליכים למעיל.