קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס ואבזם דובדבן

אגס ואבזם דובדבן
אגס ואבזם דובדבן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 1108 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מילוי עוגת דובדבנים, תערובת עוגה, מייפל וסוכר חום שיבולת שועל מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-118 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו אגס ואבזם דובדבן, אבזם דובדבן, ו אוכמניות ואבזם דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס סיר איטי 5 ליטר עם תרסיס בישול בטעם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
בקערה גדולה, לשלב מילוי עוגה, אגסים, תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים לתוך סיר איטי מוכן.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מפזרים תערובת עוגה על תערובת פירות. נקודה עם חמאה. בקערה קטנה, לשלב מנות שיבולת שועל ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שיבולת שועלשיבולת שועל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים על תערובת עוגה.
6
מניחים 8 מגבות נייר מעל קערת סיר איטית ומאובטחים עם מכסה. (זה עוזר ללכוד קיטור.) לבשל על הגדרה נמוכה במשך 4 עד 6 שעות. אין להרים את המכסה כדי לבדוק את העוגה במשך 3 השעות הראשונות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות