פודינג של שביל החלב
פודינג שביל החלב נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת שביל החלב, עוגת שביל החלב, ו סירופ שביל החלב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, קורנפלור, קקאו ומלח במחבת. לאט לאט להקציף בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מקציפים. להרתיח במשך 1 דקה.
מקציפים חלמונים כדי להתמזג בקערה גדולה.
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך חצי תערובת חלב חם לתוך חלמונים.
מקציפים במרץ, יוצקים תערובת חלמון בחזרה למחבת. להחזיר לרתיחה ולבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה ווניל. מערבבים 1 1/2 כוסות חטיפי שביל החלב לתוך פודינג.
יוצקים לתוך 6 קערות או פודינג כוסות.
מכסים בניילון נצמד, לוחצים ישירות על פני הפודינג, ומצוננים עד שנקבע, לפחות 2 שעות או לילה. ממש לפני ההגשה, מפזרים עם הנותרים קצוצים שביל החלב.