קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס וספוג שוקולד

אגס וספוג שוקולד
ספוג אגס ושוקולד עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 840 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם קקאו אפייה, מים, חצאי אגוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת ספוג שוקולד, עוגת ספוג שוקולד, ו ספוג רול עם שוקולד.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים ומרפדים שתי תבניות עוגה עגולות בגודל 8 אינץ ' בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה שמנת יחד 3/4 כוס חמאה וסוכר לתערובת אחידה. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת, מערבבים היטב אחרי כל אחת מהן. מנפים את הקמח לתוך הקערה ומקפלים אותו בכפית. מחלקים את התערובת באופן שווה בין המחבתות המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שמרכז העוגות קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להכנת הכפור מערבבים יחד את סוכר הקונדיטורים ו -1 כוס חמאה עד שהם בהירים ותפוחים, לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
מערבבים את אבקת הקקאו עם מספיק מים רותחים להמסה, ומערבבים אותה לתערובת הסוכר יחד עם הווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
להרכבה: חלקו כל שכבת עוגה לחצאים אופקית והניחו את החצאים זה לצד זה. השתמש במחצית מקרם החמאה, ופזר אותו על 3 מהשכבות. סנדוויץ ' אותם יחד עם אחד לא קפוא על הדף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מניחים את העוגה על צלחת הגשה, ומקפיאים את הדפנות ומעליהם את הציפוי שנותר. לחץ אגוזים קצוצים על דפנות העוגה. מסדרים חצאי אגסים מלמעלה, ומקשטים במערבולות קרם חמאה וחצאי אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים