אגס וספוג שוקולד
ספוג אגס ושוקולד עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 840 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם קקאו אפייה, מים, חצאי אגוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת ספוג שוקולד, עוגת ספוג שוקולד, ו ספוג רול עם שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים ומרפדים שתי תבניות עוגה עגולות בגודל 8 אינץ ' בנייר אפייה.
בקערה גדולה שמנת יחד 3/4 כוס חמאה וסוכר לתערובת אחידה. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת, מערבבים היטב אחרי כל אחת מהן. מנפים את הקמח לתוך הקערה ומקפלים אותו בכפית. מחלקים את התערובת באופן שווה בין המחבתות המוכנות.
אופים 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שמרכז העוגות קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות.
להכנת הכפור מערבבים יחד את סוכר הקונדיטורים ו -1 כוס חמאה עד שהם בהירים ותפוחים, לפחות 5 דקות.
מערבבים את אבקת הקקאו עם מספיק מים רותחים להמסה, ומערבבים אותה לתערובת הסוכר יחד עם הווניל.
להרכבה: חלקו כל שכבת עוגה לחצאים אופקית והניחו את החצאים זה לצד זה. השתמש במחצית מקרם החמאה, ופזר אותו על 3 מהשכבות. סנדוויץ ' אותם יחד עם אחד לא קפוא על הדף.
מניחים את העוגה על צלחת הגשה, ומקפיאים את הדפנות ומעליהם את הציפוי שנותר. לחץ אגוזים קצוצים על דפנות העוגה. מסדרים חצאי אגסים מלמעלה, ומקשטים במערבולות קרם חמאה וחצאי אגוזים.