אגס ורוזמרין פוקצ'ה עם גבינת פונטינה
אגס המתכון ורוזמרין פוקצ'ה עם גבינת פונטינה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו מים חמים מאוד, גבעולי רוזמרין, אגס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. , וזה לא כל כך סופר. נסו אגס ורוזמרין פוקצ'ה עם גבינת פונטינה, רוזמרין פטריות & גבינה בגריל פונטינה, ו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את התוכן של כיס קמח וחבילת שמרים בקערה גדולה. מערבבים במים 2 כפות שמן עד הבצק רך ועוזב בצד הקערה.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 5 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי, זרועים קמח נוסף במידת הצורך אם דביק. מכסים בקערה גדולה; תן לנוח 5 דקות.
גריז גיליון עוגיות גדול או 12 אינץ פיצה פאן עם כמות קטנה של שמן. לחץ על הבצק לתוך מעגל 12 אינץ ' על גיליון עוגיות. מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד לרסס קל עם ספריי בישול ולתת לעלות במקום חם על 30 דקות או untildouble.
בעדינות לעשות שקעים בבצק על 1 אינץ ' בנפרד עם אצבעות או ידית של כף עץ. בזהירות מברשת עם השמן שנותר.
מפזרים רוזמרין. מסדרים פרוסות אגס על הבצק.
אופים 15 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
מגישים חם או קר. כדי לשרת, לחתוך פוקצ ' ה לתוך 16 טריזים. פלחי פוקצ ' ה חלופיים עם פרוסות גבינה על מגש הגשה.