אגס-חמוציות
איבודי חמוציות אגס עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 2133 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, קורנפלור, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מאפה פאף אגס חמוציות, איבודי אגס, ו איבודי תפוח-אגס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°. קו 2 גליונות אפייה גדולים עם קלף.
שלב אגסים, חמוציות, 1/4 כוס סוכר, קורנפלור, קליפת לימון בקערה גדולה; לזרוק מעיל.
מחסנית סדינים פילו על משטח עבודה; לכסות עם לעטוף פלסטיק, ואז מגבת מטבח לחה.
מניחים 1 גיליון פילו על משטח העבודה.
מברשת עם קצת חמאה מומסת. למעלה עם גיליון שני; מברשת עם חמאה. מקפלים פילו במחצית לאורכו, ויצרו רצועה 17 אינץ ' ארוכה.
מקום scant 1/2 תערובת אגס כוס על פס פילו, על 2 אינץ ' מ 1 צד קצר ובמרכז. מקפלים 1 פינה של רצועה על תערובת אגס, ולאחר מכן לקפל פילו הלוך ושוב (כמו דגל), מצרף מילוי.
מברשת למעלה עם חמאה לאחר כל קיפול עד רצועה שלמה מקופל, ויוצרים משולש.
מחזור העברה, צד התפר למטה, ל 1 תבנית אפייה.
מברשת למעלה עם חמאה. חזור עם הנותרים פילו, חמאה, ואגס תערובת.
מקום 4 איבודים על כל גיליון.
אופים turnovers עד חום זהוב, כ -35 דקות.
העבר לצלחות. מנפים אבקת סוכר קלות על פני תהפוכות; לשרת חם או בטמפרטורת החדר.