קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגס טארט טאטין

אגס טארט טאטין
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש זנגביל מסוכר, מתובל היטב, צלחת עוגה, קרם שומן מלא. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.

הוראות

1
הפוך את הבצק מאפה: קוביית החמאה ולצאת בטמפרטורת החדר. בקערה גדולה נפרדת מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח. השתמש בידיים שלך או חותך מאפה לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד שאתה רואה חתיכות קטנות, בגודל אפונה של חמאה. מערבבים את השמנת החמוצה במזלג. טופס את הבצק לתוך כדור וצורה לתוך דיסק. לעטוף עם ניילון לעטוף להכניס למקרר במשך 1 שעה לפני מתגלגל החוצה. (ראה הוראות נוספות כאן: לא להיכשל מתכון עוגת שמנת חמוצה.)
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בזמן ההמתנה לבצק, הכינו את האגסים ואת הקרמל בשלבים 2 עד
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
הכן את האגסים: לקלף ולחצות את האגסים לאורך. שמור חצי אגס אחד למרכז טארט, וחתוך את החצאים הנותרים פעם נוספת לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4
הליבה אגס רבעים וחצי. כשאתה מקלף וחותך את האגסים, מניחים אותם בקערה ומפזרים עליהם מיץ לימון כדי למנוע מהם להפוך לחומים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מפזרים את חתיכות האגס עם 2 כף סוכר ולזרוק להפיץ את הסוכר ומיץ לימון על כל האגסים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר למחבת: ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. לסובב את החמאה כך שהוא מצפה הצדדים של המחבת גם כן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים 2/3 כוס סוכר על החמאה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים את חצי אגס יחיד, בצד לחתוך, במרכז המחבת. מאוורר את שאר אגס רבעים, עם הצד הצר מצביע לכיוון המרכז, סביב חצי אגס המרכז. זווית אותם כמו שאתה הולך כמו כדי להתאים את כל האגסים ב. נסה למזער את כל הפערים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מבשלים בעדינות עד שהבסיס מקורמל: מחזירים את המחבת לחום בינוני ומבשלים בעדינות, מבלי לערבב את האגסים עד שהתערובת של חמאת הסוכר הופכת לצבע קרמל עמוק, כ-20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מחום ומניח על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר: 
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
5
מפזרים את האגסים עם אגוז מוסקט מגורר זנגביל מסוכר טחון.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
6
מרדדים בצק ומסדרים על אגסים במחבת: מחממים התנור שלך ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מרדדים את הבצק מאפה ל 11 אינץ 'אם באמצעות מחבת ברזל יצוק 9 אינץ' ו 12 אינץ 'אם באמצעות מחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים את הבצק מאפה על האגסים בעדינות לתחוב את הקצוות בתוך קצה המחבת. זהירות, המחבת עדיין חמה. אני מוצא באמצעות מזלג עוזר להקל את הבצק בתוך הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים את המחבת בתנור 191° (על תבנית האפייה כדי לתפוס כל גלישה) ולהפחית את החום ל350.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים במשך 30 עד 40 דקות עד מאפה הוא אפוי דרך יפה השחמה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים צלחת הגשה מעוטרת או פירקס או צלחת פשטידת קרמיקה על המחבת. לובש כפפות תנור עבה, מבודד היטב או potholders, באמצעות שתי ידיים כדי להחזיק את המנה בחוזקה על המחבת, להפוך אותם, שחרור טארט טאטין לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הקרמל הוא חם ונוזלי-y והוא יכול בקלות לשפוך, אז לטפל ולעבוד במהירות. אל תדאג אם חלק הנוזל נשפך החוצה, רק לוודא ללבוש כפפות תנור (או שרוולים ארוכים) וסינר כדי להגן על עצמך כפי שאתה עושה את להעיף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
3
הפוך את הטארט על בעוד טארט טאטין הוא עדיין חם, ככה הקרמל לא יגרום טארט מקל למחבת כפי שאתה להפוך אותו. האגסים כנראה עברו קצת בתהפוכות, כך לסדר אותם מחדש עם מזלג (הם חמים!) אז הם יוצרים דפוס אטרקטיבי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
5
מגישים עם גלידת וניל קטנה או קצפת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
לימון גומילימון גומי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט טאטן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.