אגס טארט טאטין
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש זנגביל מסוכר, מתובל היטב, צלחת עוגה, קרם שומן מלא. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.
הוראות
הפוך את הבצק מאפה: קוביית החמאה ולצאת בטמפרטורת החדר. בקערה גדולה נפרדת מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח. השתמש בידיים שלך או חותך מאפה לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד שאתה רואה חתיכות קטנות, בגודל אפונה של חמאה. מערבבים את השמנת החמוצה במזלג. טופס את הבצק לתוך כדור וצורה לתוך דיסק. לעטוף עם ניילון לעטוף להכניס למקרר במשך 1 שעה לפני מתגלגל החוצה. (ראה הוראות נוספות כאן: לא להיכשל מתכון עוגת שמנת חמוצה.)
בזמן ההמתנה לבצק, הכינו את האגסים ואת הקרמל בשלבים 2 עד
הכן את האגסים: לקלף ולחצות את האגסים לאורך. שמור חצי אגס אחד למרכז טארט, וחתוך את החצאים הנותרים פעם נוספת לאורכו.
הליבה אגס רבעים וחצי. כשאתה מקלף וחותך את האגסים, מניחים אותם בקערה ומפזרים עליהם מיץ לימון כדי למנוע מהם להפוך לחומים.
מפזרים את חתיכות האגס עם 2 כף סוכר ולזרוק להפיץ את הסוכר ומיץ לימון על כל האגסים.
ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר למחבת: ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. לסובב את החמאה כך שהוא מצפה הצדדים של המחבת גם כן.
מפזרים 2/3 כוס סוכר על החמאה בשכבה זוגית.
מניחים את חצי אגס יחיד, בצד לחתוך, במרכז המחבת. מאוורר את שאר אגס רבעים, עם הצד הצר מצביע לכיוון המרכז, סביב חצי אגס המרכז. זווית אותם כמו שאתה הולך כמו כדי להתאים את כל האגסים ב. נסה למזער את כל הפערים.
מבשלים בעדינות עד שהבסיס מקורמל: מחזירים את המחבת לחום בינוני ומבשלים בעדינות, מבלי לערבב את האגסים עד שהתערובת של חמאת הסוכר הופכת לצבע קרמל עמוק, כ-20 עד 30 דקות.
הסר מחום ומניח על תבנית אפייה.
מפזרים אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר:
מפזרים את האגסים עם אגוז מוסקט מגורר זנגביל מסוכר טחון.
מרדדים בצק ומסדרים על אגסים במחבת: מחממים התנור שלך ל 191°.
מרדדים את הבצק מאפה ל 11 אינץ 'אם באמצעות מחבת ברזל יצוק 9 אינץ' ו 12 אינץ 'אם באמצעות מחבת 10 אינץ'.
מניחים את הבצק מאפה על האגסים בעדינות לתחוב את הקצוות בתוך קצה המחבת. זהירות, המחבת עדיין חמה. אני מוצא באמצעות מזלג עוזר להקל את הבצק בתוך הקצוות של המחבת.
מניחים את המחבת בתנור 191° (על תבנית האפייה כדי לתפוס כל גלישה) ולהפחית את החום ל350.
אופים במשך 30 עד 40 דקות עד מאפה הוא אפוי דרך יפה השחמה.
מניחים צלחת הגשה מעוטרת או פירקס או צלחת פשטידת קרמיקה על המחבת. לובש כפפות תנור עבה, מבודד היטב או potholders, באמצעות שתי ידיים כדי להחזיק את המנה בחוזקה על המחבת, להפוך אותם, שחרור טארט טאטין לצלחת.
הקרמל הוא חם ונוזלי-y והוא יכול בקלות לשפוך, אז לטפל ולעבוד במהירות. אל תדאג אם חלק הנוזל נשפך החוצה, רק לוודא ללבוש כפפות תנור (או שרוולים ארוכים) וסינר כדי להגן על עצמך כפי שאתה עושה את להעיף.
הפוך את הטארט על בעוד טארט טאטין הוא עדיין חם, ככה הקרמל לא יגרום טארט מקל למחבת כפי שאתה להפוך אותו. האגסים כנראה עברו קצת בתהפוכות, כך לסדר אותם מחדש עם מזלג (הם חמים!) אז הם יוצרים דפוס אטרקטיבי.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מגישים עם גלידת וניל קטנה או קצפת.