אגס, כחול-גבינה מאפה משולשים
אגס ומשולשי מאפה עם גבינה כחולה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם חמאה, gorgonzola, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 10%. נסו אגס, כחול-גבינה מאפה משולשים, עוגת בצק עם אגס ושזיפים עם גבינה כחולה, ו בצל מתוק מקורמל עם גבינה כחולה מאפה גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני, להמיס את החמאה עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל פרוס ולהפחית את החום מעט (בין בינוני ובינוני נמוך). לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל לרכך ולהפוך חום, 30 עד 40 דקות. בינתיים, לקצץ את אגס רבעים כדי להסיר זרעים, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות דקות; להפריש. כאשר בצל נעשים, מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 375 (תנור הסעה לא מומלץ). קו שני 14-על 17-מחבתות ס " מ עם נייר קלף ומעבירים גיליון אחד של בצק מאפה לכל אחד.
מרדדים בצק בקלילות עם מערוך מקומטת כדי לשטח כל קמטים.
באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לחתוך את יריעות מאפה למשולש, טריז, או חתיכות בצורת יהלום על 2 אינץ ' רחב (אל תדאג אם אתה חותך דרך קלף). חתיכות נפרדות במקצת, כך שהם לא נוגעים.
הנח פרוסת אגס במרכז כל טריז (לקצץ את הפרוסה כך שהוא לא מכסה את כל המאפה). למעלה עם ערימה קטנה של בצל מקורמל וכ 1/2 כפית של gorgonzola או גבינה כחולה.
אופים בתנור עד מלא נפוח וזהב, על 25 עד 30 דקות.
עצות מקדימות: מבשלים את הבצל עד 2 ימים קדימה. אחסן בצל במיכל אטום במקרר. פורסים אגסים, מכינים בצק עלים, ואופים ממש לפני ההגשה.
מסיבה קצרה: אירוח קהל גדול יותר? קנה בצק עלים נוסף ולקבל יצירתי עם תוספות. נסו פטריות פרוסות וגבינת פונטינה, או תפוחי אדמה אדומים מבושלים דק, טימין ומלח ים.