קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

אגס, כחול-גבינה מאפה משולשים

אגס, כחול-גבינה מאפה משולשים
אגס ומשולשי מאפה עם גבינה כחולה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם חמאה, gorgonzola, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 10%. נסו אגס, כחול-גבינה מאפה משולשים, עוגת בצק עם אגס ושזיפים עם גבינה כחולה, ו בצל מתוק מקורמל עם גבינה כחולה מאפה גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני, להמיס את החמאה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל פרוס ולהפחית את החום מעט (בין בינוני ובינוני נמוך). לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל לרכך ולהפוך חום, 30 עד 40 דקות. בינתיים, לקצץ את אגס רבעים כדי להסיר זרעים, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות דקות; להפריש. כאשר בצל נעשים, מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מחממים תנור ל 375 (תנור הסעה לא מומלץ). קו שני 14-על 17-מחבתות ס " מ עם נייר קלף ומעבירים גיליון אחד של בצק מאפה לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מרדדים בצק בקלילות עם מערוך מקומטת כדי לשטח כל קמטים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לחתוך את יריעות מאפה למשולש, טריז, או חתיכות בצורת יהלום על 2 אינץ ' רחב (אל תדאג אם אתה חותך דרך קלף). חתיכות נפרדות במקצת, כך שהם לא נוגעים.
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
הנח פרוסת אגס במרכז כל טריז (לקצץ את הפרוסה כך שהוא לא מכסה את כל המאפה). למעלה עם ערימה קטנה של בצל מקורמל וכ 1/2 כפית של gorgonzola או גבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
GorgonzolaGorgonzola
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
אופים בתנור עד מלא נפוח וזהב, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים חמים.
9
עצות מקדימות: מבשלים את הבצל עד 2 ימים קדימה. אחסן בצל במיכל אטום במקרר. פורסים אגסים, מכינים בצק עלים, ואופים ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מסיבה קצרה: אירוח קהל גדול יותר? קנה בצק עלים נוסף ולקבל יצירתי עם תוספות. נסו פטריות פרוסות וגבינת פונטינה, או תפוחי אדמה אדומים מבושלים דק, טימין ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק