קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס כפרי וקרוסטטה אגוזי לוז

אגס כפרי וקרוסטטה אגוזי לוז
אגס כפרי וקרוסטטה של אגוזי לוז עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 10 . מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם ג'לי תפוחים, ביצה, אגוזי לוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. מתכונים דומים: קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזי לוז, קרוסטטה תפוחים כפרית, ו פאי תפוחים כפרי קרוסטטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את אגוזי הלוז בצלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
אופים במשך 12 עד 14 דקות, או עד קלוי קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מעבירים למגבת מטבח ומניחים להתקרר לחלוטין, ואז משפשפים את האגוזים יחד במרץ כדי להסיר את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
במעבד מזון, דופק חצי אגוזי לוז עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים 2 כוסות מהקמח, 3 כפות מהסוכר והמלח ומעבדים עד שהאגוזים נטחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים את כל כפות החמאה והדופק למעט 2 עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
8
מקציפים את החלמון לתוך מי הקרח, מוסיפים למעבד ודופק עד שהמאפה מגיע יחד. הופכים את המאפה למשטח מקומח קלות וטופחים אותו לדיסק בעובי 1 אינץ'. לעטוף פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
במעבד מזון שלבו את המחצית הנותרת של אגוזי הלוז עם 2 כפות הקמח הנותרות ו -1 / 4 כוס סוכר ועיבדו עד לטחון דק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות ואת החלבון ומעבדים עד שהמילוי חלק וקרמי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
11
על משטח עבודה, חופפים מעט שני גיליונות נייר שעווה באורך 18 אינץ'. מקמחים קלות את דיסק המאפה ומניחים אותו במרכז נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
12
מרדדים את המאפה לסיבוב בגודל 16 אינץ'. הופכים את המאפה בעדינות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקלפים את נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
מורחים את מילוי אגוזי הלוז על המאפה עד 2 אינץ ' מהקצה. מסדרים את האגסים מעל המילוי במעגלים קונצנטריים, חופפים אותם מעט. מקפלים את קצה המאפה למעלה ומעל האגסים, מכווצים בצורה דקורטיבית. מקררים את הקרוסטטה למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
14
מחממים את התנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אופים את הקרוסטטה במרכז התנור למשך 1 1/2 שעות, או עד שהאגסים רכים והקרום מזהיב. מחממים את הברוילר. מכסים את קרום הקרוסטטה ברצועות נייר כסף וצולים עד שהאגסים משחימים בכתמים, 2 עד 3 דקות. החלק את הקרוסטטה עם נייר הקלף על מתלה להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
מברישים את האגסים והקרום בג ' לי התפוחים המומס ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תפוחיםריבת תפוחים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
17
חותכים לטריזים ומגישים.
18
הפוך קדימה: ניתן לקרר את המאפה עד 3 ימים. ניתן לאפות את הקרוסטטה מוקדם יותר ביום.
19
מגישים עם: קרם פראשה או קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)