אגס כפרי וקרוסטטה של אגוזי לוז עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 10 . מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם ג'לי תפוחים, ביצה, אגוזי לוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. מתכונים דומים: קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזי לוז, קרוסטטה תפוחים כפרית, ו פאי תפוחים כפרי קרוסטטה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את אגוזי הלוז בצלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
אופים במשך 12 עד 14 דקות, או עד קלוי קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מעבירים למגבת מטבח ומניחים להתקרר לחלוטין, ואז משפשפים את האגוזים יחד במרץ כדי להסיר את הקליפות.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את כל כפות החמאה והדופק למעט 2 עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
8
מקציפים את החלמון לתוך מי הקרח, מוסיפים למעבד ודופק עד שהמאפה מגיע יחד. הופכים את המאפה למשטח מקומח קלות וטופחים אותו לדיסק בעובי 1 אינץ'. לעטוף פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
במעבד מזון שלבו את המחצית הנותרת של אגוזי הלוז עם 2 כפות הקמח הנותרות ו -1 / 4 כוס סוכר ועיבדו עד לטחון דק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות ואת החלבון ומעבדים עד שהמילוי חלק וקרמי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
11
על משטח עבודה, חופפים מעט שני גיליונות נייר שעווה באורך 18 אינץ'. מקמחים קלות את דיסק המאפה ומניחים אותו במרכז נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
12
מרדדים את המאפה לסיבוב בגודל 16 אינץ'. הופכים את המאפה בעדינות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקלפים את נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
מורחים את מילוי אגוזי הלוז על המאפה עד 2 אינץ ' מהקצה. מסדרים את האגסים מעל המילוי במעגלים קונצנטריים, חופפים אותם מעט. מקפלים את קצה המאפה למעלה ומעל האגסים, מכווצים בצורה דקורטיבית. מקררים את הקרוסטטה למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
חצאי אגסים בסירופ
14
מחממים את התנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
אופים את הקרוסטטה במרכז התנור למשך 1 1/2 שעות, או עד שהאגסים רכים והקרום מזהיב. מחממים את הברוילר. מכסים את קרום הקרוסטטה ברצועות נייר כסף וצולים עד שהאגסים משחימים בכתמים, 2 עד 3 דקות. החלק את הקרוסטטה עם נייר הקלף על מתלה להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
16
מברישים את האגסים והקרום בג ' לי התפוחים המומס ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תפוחים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופ
17
חותכים לטריזים ומגישים.
18
הפוך קדימה: ניתן לקרר את המאפה עד 3 ימים. ניתן לאפות את הקרוסטטה מוקדם יותר ביום.