אגס כפרי וקרוסטטה של אגוזי לוז עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 10 . מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם ג'לי תפוחים, ביצה, אגוזי לוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. מתכונים דומים: קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזי לוז, קרוסטטה תפוחים כפרית, ו פאי תפוחים כפרי קרוסטטה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את אגוזי הלוז בצלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
אופים במשך 12 עד 14 דקות, או עד קלוי קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מעבירים למגבת מטבח ומניחים להתקרר לחלוטין, ואז משפשפים את האגוזים יחד במרץ כדי להסיר את הקליפות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים את כל כפות החמאה והדופק למעט 2 עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
8
מקציפים את החלמון לתוך מי הקרח, מוסיפים למעבד ודופק עד שהמאפה מגיע יחד. הופכים את המאפה למשטח מקומח קלות וטופחים אותו לדיסק בעובי 1 אינץ'. לעטוף פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
במעבד מזון שלבו את המחצית הנותרת של אגוזי הלוז עם 2 כפות הקמח הנותרות ו -1 / 4 כוס סוכר ועיבדו עד לטחון דק.
מורחים את מילוי אגוזי הלוז על המאפה עד 2 אינץ ' מהקצה. מסדרים את האגסים מעל המילוי במעגלים קונצנטריים, חופפים אותם מעט. מקפלים את קצה המאפה למעלה ומעל האגסים, מכווצים בצורה דקורטיבית. מקררים את הקרוסטטה למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופ
14
מחממים את התנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אופים את הקרוסטטה במרכז התנור למשך 1 1/2 שעות, או עד שהאגסים רכים והקרום מזהיב. מחממים את הברוילר. מכסים את קרום הקרוסטטה ברצועות נייר כסף וצולים עד שהאגסים משחימים בכתמים, 2 עד 3 דקות. החלק את הקרוסטטה עם נייר הקלף על מתלה להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ
16
מברישים את האגסים והקרום בג ' לי התפוחים המומס ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תפוחים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופ
17
חותכים לטריזים ומגישים.
18
הפוך קדימה: ניתן לקרר את המאפה עד 3 ימים. ניתן לאפות את הקרוסטטה מוקדם יותר ביום.