אגס מזוגג בלסמי וגבינת עיזים קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אגס מזוגג בלסמי וגבינת עיזים Crostini. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שקדים חתוכים, דבש, אגסים בארה " ב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אגס ופרושוטו קרוסטיני עם גבינת עיזים, אגס, פטל וגבינת עיזים קרוסטיני, ו אגס בגריל, גבינת עיזים ופרושוטו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
אגסים פרוסה גזע בצד עד 12 רבעון אינץ קרשים אנכיים רוחב.
חותכים פרוסות גדולות בחצי אורך עבור סך של 48 פרוסות.
חומץ חם, חמאה ודבש במחבת גדולה על אש בינונית במשך 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מופחת בחצי, על 2 כפות.
הוסף פרוסות אגס ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה, מפנה פעם אחת.
מניחים 2 פרוסות אגס על כל באגט עגול העליון עם 1 כפית גבינת עיזים.
מפזרים שקדים על גבינות ומקשטים עם פלפל טרי, אם תרצה בכך.
* לטוסט שקדים, מניחים במחבת כבדה וטוסט על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, במשך 1 עד 2 דקות או עד שזוף עם ארומה קלויה.