אגס מיובש והל סקונס
צריך ארוחת בוקר צמחונית? סקונס אגסים מיובשים והל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 65 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל סקוטי. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, אגסים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. נסו אגס מיובש והל סקונס, הל וסקונס דובדבנים מיובשים, ו רוטב אגס ג'ינג'ר-הל (וחמאת אגס) (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלות קמחים לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
שלב בקערה גדולה קמחים, סוכר, אבקת אפייה, מלח והל; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
שלב בקערה בינונית חלב חמאה, קליפה, וניל וביצה; מערבבים פנימה אגסים מיובשים.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת הקמח, תוך ערבוב רק עד לחות (הבצק יהיה דביק).
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. אבק את החלק העליון של הבצק עם 2 כפיות קמח לכל מטרה, וטפח לעיגול בגודל 8 אינץ'.
חותכים בצק ל -8 טריזים; מסדרים טריזים בגודל 1/2 אינץ ' זה מזה על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מברישים חלבון ביצה מעל טריזים.
אופים בחום של 350 למשך 25 דקות או עד להזהבה.