קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

אגס מקורמל ומרווה קרוסטיני

אגס מקורמל ומרווה קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אגס קרמל ומרווה Crostini. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, מלח, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Crostini עם בצל קרמל בלסמי, גבינה מותכת & מרווה, מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, ו כבד עוף וקרוסטיני מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להמיס 3 כף. חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים אגסים ומלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד אגסים רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בינתיים, לחתוך באגט לתוך 16 פרוסות (1/4 פנימה. עבה; ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
5
פרוסות להפיץ עם נשאר 1 כף. חמאה ולסדר על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים פרוסות עד קלוי היטב, 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כאשר אגסים רכים, מערבבים מרווה ומסירים מהחום. למעלה קלוי בגט פרוסות עם תערובת אגס וגבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
בגטבגט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
מגישים חמים.