קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס משמר עוגה

אגס משמר עוגה
עוגת שמורת אגס עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 517 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזי פקאן, אגוז מוסקט טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: אגס משמר עוגה, שימורי ג'ינג'ר-אגס, ו שימורי אגס וג'ינג'ר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות. לנפות יחד 2 1/2 כוסות קמח, קינמון, allspice ואגוז מוסקט; להפריש. לזרוק פקאן בקמח 1/2 כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס חמאה 2 כוסות סוכר עד אור ורך. לנצח את החלמונים אחד בכל פעם. ממיסים סודה לשתייה בחמאה. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה. מקפלים בתערובת פקאן ואת אגס משמר.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
משמרמשמר
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פקאניםפקאנים
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
7
הפוך ציפוי: בסיר גדול, לשלב 3 כוסות סוכר וחלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הסר מהחום והנח בצד.
9
מניחים 1 1/2 כוס סוכר במחבת ברזל יצוק, לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס והופך סירופ זהב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ זהבסירופ זהב
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר מהחום ומערבבים בזהירות חמאה. בהדרגה לשפוך תערובת סירופ לתוך תערובת חלב בסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לשלב כדור רך (240 מעלות F/ 115 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סירופסירופ
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
הסר מהחום והכה במהירות בינונית של תערובת חשמלית במשך כ 5 דקות או עד עבה מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
12
מורחים מיד על עוגה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים