עוגת שמורת אגס עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 517 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזי פקאן, אגוז מוסקט טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: אגס משמר עוגה, שימורי ג'ינג'ר-אגס, ו שימורי אגס וג'ינג'ר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות. לנפות יחד 2 1/2 כוסות קמח, קינמון, allspice ואגוז מוסקט; להפריש. לזרוק פקאן בקמח 1/2 כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
מוסקט
פקאנים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס חמאה 2 כוסות סוכר עד אור ורך. לנצח את החלמונים אחד בכל פעם. ממיסים סודה לשתייה בחמאה. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה. מקפלים בתערובת פקאן ואת אגס משמר.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
משמר
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
פקאנים
סוכר
חלמון ביצה
אגס
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
6
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
7
הפוך ציפוי: בסיר גדול, לשלב 3 כוסות סוכר וחלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
הסר מהחום והנח בצד.
9
מניחים 1 1/2 כוס סוכר במחבת ברזל יצוק, לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס והופך סירופ זהב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ זהב
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר מהחום ומערבבים בזהירות חמאה. בהדרגה לשפוך תערובת סירופ לתוך תערובת חלב בסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לשלב כדור רך (240 מעלות F/ 115 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סירופ
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
הסר מהחום והכה במהירות בינונית של תערובת חשמלית במשך כ 5 דקות או עד עבה מספיק כדי להפיץ.