אגס-פלפל לבן טירמיסו
Tiramisu פלפל לבן אגס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, מלח כשר, מיץ אגסים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פרוסקו-עלום אגס טירמיסו, טירמיסו שוקולד לבן, ו טירמיסו שחור ולבן (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את האגס, מיץ אגס, ברנדי, סוכר מגורען, מיץ לימון ומלח בקערה בינונית. מכסים בניילון נצמד; מניחים בצד. מקציפים את mascarpone, שמנת כבדה, סוכר ממתקים, וניל ופלפל לבן במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה (או בקערה גדולה עם מערבל יד) במהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב, על 1 דקה. הגדל את מהירות המיקסר לגובה בינוני והכה עד אור ורך, 1 עד 2 דקות נוספות (לא overbeat). קו 9-by-5-מחבת כיכר אינץ עם ניילון נצמד, עוזב 2 אינץ ' מעלייה בכל הצדדים. סדר 9 ladyfingers בתחתית המחבת בשכבה אחת. למעלה עם חצי אגסים טפטוף עם 3 כפות של נוזל האגס.
מורחים 1 כוס של תערובת מסקרפונה על האגסים. חזור עם 9 ladyfingers יותר, אגסים הנותרים, 3 כפות של נוזל אגס 1 תערובת mascarpone כוס. למעלה עם 9 ladyfingers הנותרים טפטוף עם 3 כפות של נוזל אגס. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 8 שעות או לילה. (
מעבירים את תערובת המסקרפונה הנותרת למכולה אטומה ומקררים עד שמוכנים לשרת.) כדי לשרת, תן לתערובת המסקרפונה השמורה לבוא לטמפרטורת החדר. הרם את tiramisu מתוך המחבת באמצעות לעטוף פלסטיק להתהפך על מגש; להסיר את לעטוף פלסטיק. מכסים את החלק העליון ואת הצדדים עם תערובת מסקרפונה הנותרים.