אגס פרנגיפן קרוסטד
Crowstade frangipane אגס עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 720 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגסים, מאפה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סרטנים אגס עם מאפה לימון ושקדים, Coustade אגס עם ציפוי אגוזי לוז-סוכר חום, ו עוגת אגס ופרנגיפן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400°f / 200°C.
לקלף וליבה את האגסים ולפרוס כל אחד לתוך 8 lengthways.
מניחים את הפרוסות בקערה וזורקים עם גרידת לימון וחצי מיץ לימון. מקציפים את החמאה בקערה עד מתרכך ולאחר מכן להכות את הביצה, רום או קואנטרו, סוכר גלגלית, שקדים טחונים ומיץ לימון שנותר.
מכסים מגש אפייה גדול בנייר קלף.
מרדדים חצי של המאפה על משטח מקומח קלות עד כ 3mm/1/8in עבה לחתוך 27cm/10 1/2in מעגל באמצעות צלחת כמדריך.
הנח את המאפה על מגש האפייה.
מורחים את תערובת השקדים על מעגל המאפה עד 2.5 ס " מ / 1in מהקצה. למעלה עם אגסים פרוסים.
מרדדים את המאפה שנותר לסיבוב 28cm/11in.
מברשת את קצה בסיס המאפה עם ביצה מוכה, ואז בזהירות להניח את מכסה המאפה על המילוי. לחץ על הקצוות בחוזקה כדי לאטום ולצרוב את קצה העוגה באופן דקורטיבי, באמצעות סכין כדי להפוך את החריצים.
להבריש את החלק העליון עם ביצה מוכה כדי זיגוג ולהשתמש סכין חדה כדי להפוך קווים עמומים הקורנים מהמרכז לקצה בתבניות חצי מעגל.
אופים במשך כ 30 דקות עד קם לתחייה וזהב. אבק העליון בנדיבות עם סוכר הדובדבן ומגישים חם עם שמנת או גלידה.