קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס שרלוט

אגס שרלוט
אגס שרלוט הוא תוספת שמגישה 8. תמורת $1.62 למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם יש לכם חלב, חמאה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 25% . מתכונים דומים: את אפל שרלוט , שרלוט ראס וטירמיסו שרלוט .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 8 (6 אונקיות) רמקינים בקוטר 3 אינץ' ועומק 1 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 כף ליקר אגסים1 כף ליקר אגסים
4
שים את פרוסות האגסים במחבת גדולה עם 2/3 כוס סוכר, המלח, ליקר האגסים ומיץ הלימון. מבשלים את התערובת, תוך ערבוב מדי פעם, על אש בינונית כ-10 דקות, עד שהאגסים רכים. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
7 אגסים בשלים, כמו קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'7 אגסים בשלים, כמו קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
אגסים בשלים, כגון קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'אגסים בשלים, כגון קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/
4 אונקיות (1 מקל) חמאה מתוקה4 אונקיות (1 מקל) חמאה מתוקה
(1 מקל) חמאה מתוקה(1 מקל) חמאה מתוקה
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
5
מניחים את החמאה, כף הסוכר הנותרת והקינמון בקערה של מערבל חשמלי. בעזרת חיבור ההנעה במהירות בינונית, קרם את התערובת עד שהיא חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחמאה כל חתיכת בריוש עם חמאת הקינמון. כשהצד הארוך של הלחם הכי קרוב אליכם, חתכו כל פרוסה ל-3 חלקים. מרפדים את דפנות הרמקינים בחתיכות הבריוש, בצד החמאה כנגד הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
בריושבריוש
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
ממלאים בצורה קומפקטית את החלק הפנימי של כל רמקין בכ-1/4 כוס מתערובת האגסים. חותכים כל בריוש שמדביק מעל הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים את השרלוט במשך 15 עד 20 דקות, עד שהבריוש קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
שפפו מעט מרוטב הוניל על 4 צלחות, ושחררו את התבנית של השרלוט מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
מעל כל אחד מהם כף קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
11
טורפים יחד את החלמונים, הסוכר והמלח בקערת נירוסטה עד
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
מוּקרָם. לְהַפְרִישׁ.
13
שמים בסיר עם תחתית כבדה את החלב ואת תמצית הווניל או פולי הווניל. צורבים את החלב וטורפים אותו באיטיות לתוך תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
שמים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים ומבשלים את הרפרפת, תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ, במשך כ-5 דקות, עד שהוא מתחיל להסמיך. זה צריך לצפות את גב כף העץ. אל תתנו לזה לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מצננים את רוטב הרפרפת על אמבט קרח. מסננים ומקררים עד לשימוש. רוטב רפרפת יישמר יומיים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated