אגס שרלוט הוא תוספת שמגישה 8. תמורת $1.62 למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם יש לכם חלב, חמאה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 25% . מתכונים דומים: את אפל שרלוט , שרלוט ראס וטירמיסו שרלוט .
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 כף ליקר אגסים
4
שים את פרוסות האגסים במחבת גדולה עם 2/3 כוס סוכר, המלח, ליקר האגסים ומיץ הלימון. מבשלים את התערובת, תוך ערבוב מדי פעם, על אש בינונית כ-10 דקות, עד שהאגסים רכים. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
7 אגסים בשלים, כמו קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
אגסים בשלים, כגון קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/
4 אונקיות (1 מקל) חמאה מתוקה
(1 מקל) חמאה מתוקה
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'
5
מניחים את החמאה, כף הסוכר הנותרת והקינמון בקערה של מערבל חשמלי. בעזרת חיבור ההנעה במהירות בינונית, קרם את התערובת עד שהיא חלקה.
מחמאה כל חתיכת בריוש עם חמאת הקינמון. כשהצד הארוך של הלחם הכי קרוב אליכם, חתכו כל פרוסה ל-3 חלקים. מרפדים את דפנות הרמקינים בחתיכות הבריוש, בצד החמאה כנגד הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בריוש
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
ממלאים בצורה קומפקטית את החלק הפנימי של כל רמקין בכ-1/4 כוס מתערובת האגסים. חותכים כל בריוש שמדביק מעל הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
בריוש
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים את השרלוט במשך 15 עד 20 דקות, עד שהבריוש קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בריוש
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
שפפו מעט מרוטב הוניל על 4 צלחות, ושחררו את התבנית של השרלוט מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עצם הודו וצוואר הודו
10
מעל כל אחד מהם כף קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
11
טורפים יחד את החלמונים, הסוכר והמלח בקערת נירוסטה עד
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מוּקרָם. לְהַפְרִישׁ.
13
שמים בסיר עם תחתית כבדה את החלב ואת תמצית הווניל או פולי הווניל. צורבים את החלב וטורפים אותו באיטיות לתוך תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
שמים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים ומבשלים את הרפרפת, תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ, במשך כ-5 דקות, עד שהוא מתחיל להסמיך. זה צריך לצפות את גב כף העץ. אל תתנו לזה לרתוח.