קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס שרלוט

אגס שרלוט
אגס שרלוט הוא תוספת שמגישה 8. תמורת $1.62 למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם יש לכם חלב, חמאה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 25% . מתכונים דומים: את אפל שרלוט , שרלוט ראס וטירמיסו שרלוט .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 8 (6 אונקיות) רמקינים בקוטר 3 אינץ' ועומק 1 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 כף ליקר אגסים1 כף ליקר אגסים
4
שים את פרוסות האגסים במחבת גדולה עם 2/3 כוס סוכר, המלח, ליקר האגסים ומיץ הלימון. מבשלים את התערובת, תוך ערבוב מדי פעם, על אש בינונית כ-10 דקות, עד שהאגסים רכים. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
7 אגסים בשלים, כמו קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'7 אגסים בשלים, כמו קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
אגסים בשלים, כגון קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'אגסים בשלים, כגון קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/
4 אונקיות (1 מקל) חמאה מתוקה4 אונקיות (1 מקל) חמאה מתוקה
(1 מקל) חמאה מתוקה(1 מקל) חמאה מתוקה
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
5
מניחים את החמאה, כף הסוכר הנותרת והקינמון בקערה של מערבל חשמלי. בעזרת חיבור ההנעה במהירות בינונית, קרם את התערובת עד שהיא חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחמאה כל חתיכת בריוש עם חמאת הקינמון. כשהצד הארוך של הלחם הכי קרוב אליכם, חתכו כל פרוסה ל-3 חלקים. מרפדים את דפנות הרמקינים בחתיכות הבריוש, בצד החמאה כנגד הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בריושבריוש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
ממלאים בצורה קומפקטית את החלק הפנימי של כל רמקין בכ-1/4 כוס מתערובת האגסים. חותכים כל בריוש שמדביק מעל הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים את השרלוט במשך 15 עד 20 דקות, עד שהבריוש קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
שפפו מעט מרוטב הוניל על 4 צלחות, ושחררו את התבנית של השרלוט מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מעל כל אחד מהם כף קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
11
טורפים יחד את החלמונים, הסוכר והמלח בקערת נירוסטה עד
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
מוּקרָם. לְהַפְרִישׁ.
13
שמים בסיר עם תחתית כבדה את החלב ואת תמצית הווניל או פולי הווניל. צורבים את החלב וטורפים אותו באיטיות לתוך תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
14
שמים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים ומבשלים את הרפרפת, תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ, במשך כ-5 דקות, עד שהוא מתחיל להסמיך. זה צריך לצפות את גב כף העץ. אל תתנו לזה לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מצננים את רוטב הרפרפת על אמבט קרח. מסננים ומקררים עד לשימוש. רוטב רפרפת יישמר יומיים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט