קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס שרלוט

אגס שרלוט
אגס שרלוט הוא תוספת שמגישה 8. תמורת $1.62 למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם יש לכם חלב, חמאה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 25% . מתכונים דומים: את אפל שרלוט , שרלוט ראס וטירמיסו שרלוט .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 8 (6 אונקיות) רמקינים בקוטר 3 אינץ' ועומק 1 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 כף ליקר אגסים1 כף ליקר אגסים
4
שים את פרוסות האגסים במחבת גדולה עם 2/3 כוס סוכר, המלח, ליקר האגסים ומיץ הלימון. מבשלים את התערובת, תוך ערבוב מדי פעם, על אש בינונית כ-10 דקות, עד שהאגסים רכים. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
7 אגסים בשלים, כמו קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'7 אגסים בשלים, כמו קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
אגסים בשלים, כגון קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'אגסים בשלים, כגון קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/
4 אונקיות (1 מקל) חמאה מתוקה4 אונקיות (1 מקל) חמאה מתוקה
(1 מקל) חמאה מתוקה(1 מקל) חמאה מתוקה
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
5
מניחים את החמאה, כף הסוכר הנותרת והקינמון בקערה של מערבל חשמלי. בעזרת חיבור ההנעה במהירות בינונית, קרם את התערובת עד שהיא חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחמאה כל חתיכת בריוש עם חמאת הקינמון. כשהצד הארוך של הלחם הכי קרוב אליכם, חתכו כל פרוסה ל-3 חלקים. מרפדים את דפנות הרמקינים בחתיכות הבריוש, בצד החמאה כנגד הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בריושבריוש
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
ממלאים בצורה קומפקטית את החלק הפנימי של כל רמקין בכ-1/4 כוס מתערובת האגסים. חותכים כל בריוש שמדביק מעל הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים את השרלוט במשך 15 עד 20 דקות, עד שהבריוש קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
שפפו מעט מרוטב הוניל על 4 צלחות, ושחררו את התבנית של השרלוט מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מעל כל אחד מהם כף קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
11
טורפים יחד את החלמונים, הסוכר והמלח בקערת נירוסטה עד
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מוּקרָם. לְהַפְרִישׁ.
13
שמים בסיר עם תחתית כבדה את החלב ואת תמצית הווניל או פולי הווניל. צורבים את החלב וטורפים אותו באיטיות לתוך תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
שמים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים ומבשלים את הרפרפת, תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ, במשך כ-5 דקות, עד שהוא מתחיל להסמיך. זה צריך לצפות את גב כף העץ. אל תתנו לזה לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
מצננים את רוטב הרפרפת על אמבט קרח. מסננים ומקררים עד לשימוש. רוטב רפרפת יישמר יומיים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated