קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אגסים מבושלים עם רוטב וניל

אגסים מבושלים עם רוטב וניל
אגסים עלומים ברוטב וניל היא תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . תמורת 1.16 דולר למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 539 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. מתכון זה מטעם הבית דורש תמצית וניל, סוכר, מיץ לימון וקליפת לימון. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . עם ציון כפית של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. אגסים עלומים עם קרם פרש דבש אוכמניות שחורות , אגסים עלומים עם גנאש שוקולד ואגסים עלומים ארגמן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בסיר כבד בנפח 2 ליטר, שלבו 1/3 כוס סוכר וקורנפלור; ערבבו בהדרגה את החלב והשמנת עד לקבלת תערובת חלקה. הביאו לרתיחה על אש בינונית; בשלו וערבבו במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסירו מהאש.
3
הוסיפו בהדרגה כמות קטנה מהתערובת החמה לחלמוני הביצים; החזירו את הכל לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד. בשלו וערבבו על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות או עד שהתערובת מסמיכה מעט (לא להרתיח). ערבבו פנימה את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים לקערה; מניחים פיסת נייר שעווה או ניילון נצמד מעל הרוטב. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה גדולה, ערבבו 6 כוסות מים וכף אחת של מיץ לימון. קלפו בזהירות את האגסים, תוך השארת הגבעולים מחוברים. טבלו מיד את האגסים במי הלימון. בסיר גדול, ערבבו את קליפת הלימון, את יתרת הסוכר, המים ומיץ הלימון. הביאו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים מקל קינמון, ציפורן ואגסים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 20-25 דקות או עד שהאגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
הוציאו בזהירות את האגסים לצלחת. זרקו את מקל הקינמון והציפורן.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
טפטפו סירופ על האגסים. כסו באופן רופף והכניסו למקרר למשך 2-3 שעות. להגשה, הניחו את האגסים על צלחות קינוח; טפטפו מעל רוטב וניל קר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר