אגסים עלומים מתובלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגסים עלומים מתובלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 194 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי דורש אגסים anjou, מקל קינמון, סוכר, שעועית וניל. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, אגסים עלומים מתובלים, ו אגסים עלומים בתה מתובל.
הוראות
הסר ליבות מקצות הפריחה של אגסים, משאיר קצה גזע שלם. במידת הצורך, לחתוך על 1/4 אינץ ' מבסיס של כל אגס כך שהוא יושב שטוח.
מניחים יין, סוכר ומיץ תפוזים בתנור חשמלי איטי 5 ליטר סגלגל; מערבבים עד הסוכר מתמוסס. לגרד זרעים שעועית וניל; מערבבים זרעים שעועית לתוך תערובת יין.
מוסיפים גרגרי ערער ומקל קינמון. הגדר אגסים בתערובת יין. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 3 שעות או עד אגסים רכים.
מניחים חצאי אגס במנות קינוח.
יוצקים נוזל בישול לתוך מסננת על סיר בינוני; להשליך מוצקים. מביאים לרתיחה; מרתיחים 20 דקות או עד מופחת 1 כוס.
רוטב רסס באופן שווה על אגסים. למעלה עם קרם frache ומפזרים קינמון, אם תרצה.