אגסים עלומים פרסיים
גשו לסופר וקנו סוכר, פיסטוקים, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אגסים עלומים פרסיים, אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, ו אגסים שלוקים.
הוראות
קליפה אגסים הליבה, עוזב גבעולים שלמים. פרוסה על 1/4 אינץ ' מבסיס של כל אגס כך שהוא ישב שטוח.
מערבבים מים ו-7 המרכיבים הבאים (מים דרך ציפורן) בסיר גדול; מביאים לרתיחה.
להוסיף אגסים; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד מכרז.
הסר אגסים ומשמשים מנוזל בישול באמצעות כפית מחוררת; אגסים צוננים ומשמשים. מביאים את נוזל הבישול לרתיחה; מבשלים עד 1 כוס (כ 15 דקות). מסננים בישול נוזלי דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. לְצַנֵן.
שלב משמשים, פירורי וופל, ו 1 כף פיסטוקים. דברים על 2 כפות תערובת משמש לתוך כל חלל אגס.
מניחים אגסים בכל אחד 4 קערות. כפית 1/4 סירופ כוס על כל אגס; מפזרים כל אחד עם 1 כף פיסטוקים.
הערה: השתמש baller מלון אגסים הליבה.