קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אגסים שלוקים בדבש, ג'ינג'ר וסירופ קינמון

אגסים שלוקים בדבש, ג'ינג'ר וסירופ קינמון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 625 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך מים, שעועית וניל, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם סירופ סיידר זנגביל, עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, והוא יכול, ו אגסים עלומים ופטל עם קינמון והל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את כל האגסים, לשלב את היין, סירופ פשוט, חצאי מקל קינמון, דבש וג ' ינג ' ר. לגרד את הזרעים של שעועית וניל ולהוסיף את השעועית ואת הזרעים לסיר. להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד הדבש נמס.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
סם גסם ג
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
מוסיפים את האגסים ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, מסתובבים מדי פעם, עד האגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
הסר את האגסים מן הנוזל ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
המשך להרתיח את הנוזל עד שהוא מתעבה ומופחת בחצי, כ -15 עד 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
6
הסר את חצאי מקל הקינמון ואת שעועית וניל להשליך.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
7
מניחים כל אגס על צלחת הגשה קטנה עם כף גלידה וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
טפטוף עם דבש, ג ' ינג ' ר וסירופ קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
9
מגישים באופן מיידי.
10
בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים על חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
11
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה