אגסים שלוקים בדבש, ג'ינג'ר וסירופ קינמון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 625 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך מים, שעועית וניל, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם סירופ סיידר זנגביל, עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, והוא יכול, ו אגסים עלומים ופטל עם קינמון והל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את כל האגסים, לשלב את היין, סירופ פשוט, חצאי מקל קינמון, דבש וג ' ינג ' ר. לגרד את הזרעים של שעועית וניל ולהוסיף את השעועית ואת הזרעים לסיר. להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד הדבש נמס.
מוסיפים את האגסים ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, מסתובבים מדי פעם, עד האגסים רכים.
הסר את האגסים מן הנוזל ולאפשר להתקרר.
המשך להרתיח את הנוזל עד שהוא מתעבה ומופחת בחצי, כ -15 עד 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
הסר את חצאי מקל הקינמון ואת שעועית וניל להשליך.
מניחים כל אגס על צלחת הגשה קטנה עם כף גלידה וניל.
טפטוף עם דבש, ג ' ינג ' ר וסירופ קינמון.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים על חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר.