אגרול חזיר עם סלט ברוקולי
אגרול חזיר עם סלט ברוקולי עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן שומשום, סלט ברוקולי, חזיר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. נסו אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), סלט ברוקולי, ו סלט ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
יש טיגון עמוק שחומם מראש ל -370 מעלות פרנהייט.
במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את שמן השומשום, החזיר והשום. אפשר לבשל כמה דקות ואז להוסיף אבקת חמישה תבלינים, פלפל שחור, בזיליקום תאילנדי ומיץ ליים. מכבים את האש ומוסיפים תערובת סלט ברוקולי.
הניחו עטיפות אגרול על משטח ישר.
מוסיפים כ -2 עד 3 כפות מתערובת החזיר ומערבבים סלט לעטיפה. ביצה לשטוף את הצדדים של כל עטיפה ביצה רול.
רול ביצה רול עטיפה מעל תערובת, להביא את הצדדים ולהמשיך להתגלגל עד אטום.
מטגנים עד להזהבה, בערך 2 עד 4 דקות.
מוציאים מהשמן על מגש מרופד במגבת נייר ומגישים עם רוטב טבילה.
בקערה מוסיפים נתז ציר פטריות לרוטב הויסין.
מוסיפים בצל ירוק ומערבבים.