קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

אגרול חזיר עם סלט ברוקולי

אגרול חזיר עם סלט ברוקולי
אגרול חזיר עם סלט ברוקולי עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן שומשום, סלט ברוקולי, חזיר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. נסו אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), סלט ברוקולי, ו סלט ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש טיגון עמוק שחומם מראש ל -370 מעלות פרנהייט.
2
במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את שמן השומשום, החזיר והשום. אפשר לבשל כמה דקות ואז להוסיף אבקת חמישה תבלינים, פלפל שחור, בזיליקום תאילנדי ומיץ ליים. מכבים את האש ומוסיפים תערובת סלט ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלט כרוב ברוקוליתערובת סלט כרוב ברוקולי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
2 כוסות עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)2 כוסות עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הניחו עטיפות אגרול על משטח ישר.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
4
מוסיפים כ -2 עד 3 כפות מתערובת החזיר ומערבבים סלט לעטיפה. ביצה לשטוף את הצדדים של כל עטיפה ביצה רול.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניותקציצות עוף צמחוניות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
רול ביצה רול עטיפה מעל תערובת, להביא את הצדדים ולהמשיך להתגלגל עד אטום.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מטגנים עד להזהבה, בערך 2 עד 4 דקות.
7
מוציאים מהשמן על מגש מרופד במגבת נייר ומגישים עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
בקערה מוסיפים נתז ציר פטריות לרוטב הויסין.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
מוסיפים בצל ירוק ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק