קושימומחה
מוכן ב1 ש, 54 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

אווז ממולא עם קימל ותפוחים: Oca Ripiena

אווז ממולא עם קימל ותפוחים: Oca Ripiena
אווז ממולא עם קימל ותפוחים: Oca Ripiena עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 125 גרם חלבון 265 גרם של שומן, וסך הכל 2965 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 54 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. מתכונים דומים: אסקרול ממולא (Scarola Ripiena), אווז צלוי עם תפוחים, ו תפוחי אדמה ותפוחים עם שומן אווז.

הוראות

1
הניחי את שד האווז בתבנית אפייה. בקערת ערבוב, מערבבים יחד את ערער, רוזמרין, 1/4 כוס שמן זית וחומץ ויוצקים על השד. מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
במחבת סאוט 14 אינץ', מחממים את השמן הנותר על חום בינוני ומוסיפים בצל. מבשלים עד מתרכך, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את התפוחים, הקראווי ותפוחי האדמה המבושלים ומבשלים עוד 10 דקות, או עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
זרעי קימלזרעי קימל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
5
מוסיפים את פירורי הלחם, פטרוזיליה, ציפורן וביצה ומתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את האווז מן המרינדה, לצחצח יבש לטפוח. מתבלים במלח ופלפל ושוכבים על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
להניח את המילוי באופן שווה על האווז ולהתגלגל כמו גליל ג ' לי. לקשור היטב עם הקצב?חבל ומקום במחבת צלייה. צולים בתנור במשך 45 עד 50 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר, לאפשר לנוח 10 דקות, ולאחר מכן לגלף.