אווז ממולא עם קימל ותפוחים: Oca Ripiena עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 125 גרם חלבון 265 גרם של שומן, וסך הכל 2965 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 54 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. מתכונים דומים: אסקרול ממולא (Scarola Ripiena), אווז צלוי עם תפוחים, ו תפוחי אדמה ותפוחים עם שומן אווז.
הוראות
1
הניחי את שד האווז בתבנית אפייה. בקערת ערבוב, מערבבים יחד את ערער, רוזמרין, 1/4 כוס שמן זית וחומץ ויוצקים על השד. מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
תערובת סוכר חום Splenda®
2
במחבת סאוט 14 אינץ', מחממים את השמן הנותר על חום בינוני ומוסיפים בצל. מבשלים עד מתרכך, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את התפוחים, הקראווי ותפוחי האדמה המבושלים ומבשלים עוד 10 דקות, או עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
הסר את האווז מן המרינדה, לצחצח יבש לטפוח. מתבלים במלח ופלפל ושוכבים על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
להניח את המילוי באופן שווה על האווז ולהתגלגל כמו גליל ג ' לי. לקשור היטב עם הקצב?חבל ומקום במחבת צלייה. צולים בתנור במשך 45 עד 50 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 מעלות F.