קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות91
מגזין

אווז פריך עם מילוי דובדבנים מיובשים

אווז פריך עם מילוי דובדבנים מיובשים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו מילוי שאור עם ארטישוק, עגבניות מיובשות ובזיליקום, הודו עם זיגוג דובדבנים עם מילוי דובדבן-תפוח מיובש, ו מילוי דובדבן-תפוח מיובש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים את מיצי פאן. לפזר בצל, גזר, ושומר סביב תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר ענפי עשב מחלל. מילוי כפיות לתוך חלל. החזר אווז למדף צלייה, צד השד כלפי מטה, וכסה מחדש בנייר כסף מצופה בקלף. צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות