אווז פריך עם מילוי דובדבנים מיובשים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו מילוי שאור עם ארטישוק, עגבניות מיובשות ובזיליקום, הודו עם זיגוג דובדבנים עם מילוי דובדבן-תפוח מיובש, ו מילוי דובדבן-תפוח מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את מיצי פאן. לפזר בצל, גזר, ושומר סביב תחתית המחבת.
הסר ענפי עשב מחלל. מילוי כפיות לתוך חלל. החזר אווז למדף צלייה, צד השד כלפי מטה, וכסה מחדש בנייר כסף מצופה בקלף. צלוי במשך 30 דקות.