אם יש לכם מים, בצל, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו אווז צלוי עם מילוי תפוחים, אווז צלוי עם מילוי תפוח-צימוקים, ו אווז צלוי עם מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר עודף שומן מן אווז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
2
קרביים חום, מים, בצל פרוס ו 3/4 כפית מלח רותחים בסיר 1-ליטר; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים על 1 שעה או עד giblets הם מכרז. מסננים מרק; מכסים ומקררים.
מחממים תנור ל-350F, ממלאים את אזור עצם הבריח של אווז קודם במילוי. הדק את עור הצוואר לגב עם שיפוד. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים. מלאו את חלל הגוף בקלילות. (לא לארוז-מלית תרחיב בעת הבישול.) להדק פתיחה עם שיפודים, ותחרה עם מחרוזת. לנקב את העור עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מקום אווז, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
צלוי חשפו 3 עד 3 1/2 שעות (במידת הצורך, מקום אוהל של רדיד אלומיניום רופף על אווז במהלך השעה האחרונה כדי למנוע השחמה מוגזמת), הסרת עודף שומן מחבת מדי פעם, עד מדחום קורא 82° ומיץ של אווז הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך. מרכז המילוי צריך להיות165.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלם
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים אווז על מגש מחומם.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
8
תן לעמוד 15 דקות לגילוף קל יותר.
9
יוצקים טיפות מחבת לתוך קערה; לרפרף שומן. להחזיר 1/4 כוס טפטוף למחבת (להשליך שאריות שנותרו.) מערבבים בקמח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מבעבע; להסיר מן החום.