אם יש לכם מים, בצל, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו אווז צלוי עם מילוי תפוחים, אווז צלוי עם מילוי תפוח-צימוקים, ו אווז צלוי עם מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר עודף שומן מן אווז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
2
קרביים חום, מים, בצל פרוס ו 3/4 כפית מלח רותחים בסיר 1-ליטר; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים על 1 שעה או עד giblets הם מכרז. מסננים מרק; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר בשר מהצוואר דק קוצצים עם קרביים. לזרוק giblets ואת שאר החומרים מלבד הקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל-350F, ממלאים את אזור עצם הבריח של אווז קודם במילוי. הדק את עור הצוואר לגב עם שיפוד. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים. מלאו את חלל הגוף בקלילות. (לא לארוז-מלית תרחיב בעת הבישול.) להדק פתיחה עם שיפודים, ותחרה עם מחרוזת. לנקב את העור עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מקום אווז, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
6
צלוי חשפו 3 עד 3 1/2 שעות (במידת הצורך, מקום אוהל של רדיד אלומיניום רופף על אווז במהלך השעה האחרונה כדי למנוע השחמה מוגזמת), הסרת עודף שומן מחבת מדי פעם, עד מדחום קורא 82° ומיץ של אווז הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך. מרכז המילוי צריך להיות165.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלם
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים אווז על מגש מחומם.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
8
תן לעמוד 15 דקות לגילוף קל יותר.
9
יוצקים טיפות מחבת לתוך קערה; לרפרף שומן. להחזיר 1/4 כוס טפטוף למחבת (להשליך שאריות שנותרו.) מערבבים בקמח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מבעבע; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף מספיק מים מרק שמורות, במידת הצורך, כדי למדוד 2 כוסות. מערבבים לתוך תערובת קמח.