אם יש לכם מים, בצל, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו אווז צלוי עם מילוי תפוחים, אווז צלוי עם מילוי תפוח-צימוקים, ו אווז צלוי עם מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר עודף שומן מן אווז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
2
קרביים חום, מים, בצל פרוס ו 3/4 כפית מלח רותחים בסיר 1-ליטר; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים על 1 שעה או עד giblets הם מכרז. מסננים מרק; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר בשר מהצוואר דק קוצצים עם קרביים. לזרוק giblets ואת שאר החומרים מלבד הקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים תנור ל-350F, ממלאים את אזור עצם הבריח של אווז קודם במילוי. הדק את עור הצוואר לגב עם שיפוד. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים. מלאו את חלל הגוף בקלילות. (לא לארוז-מלית תרחיב בעת הבישול.) להדק פתיחה עם שיפודים, ותחרה עם מחרוזת. לנקב את העור עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
אווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מקום אווז, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
צלוי חשפו 3 עד 3 1/2 שעות (במידת הצורך, מקום אוהל של רדיד אלומיניום רופף על אווז במהלך השעה האחרונה כדי למנוע השחמה מוגזמת), הסרת עודף שומן מחבת מדי פעם, עד מדחום קורא 82° ומיץ של אווז הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך. מרכז המילוי צריך להיות165.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
אווז שלם
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים אווז על מגש מחומם.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
8
תן לעמוד 15 דקות לגילוף קל יותר.
9
יוצקים טיפות מחבת לתוך קערה; לרפרף שומן. להחזיר 1/4 כוס טפטוף למחבת (להשליך שאריות שנותרו.) מערבבים בקמח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מבעבע; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף מספיק מים מרק שמורות, במידת הצורך, כדי למדוד 2 כוסות. מערבבים לתוך תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה