אוזני פיל פטריות וברי פטיט
אוזני פיל קטנות פטריות וברי עשויות להיות בדיוק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 66 מנות. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פטריות שיטאקה, חלמון ביצה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אוזני פיל פריכות, אוזני פיל תוצרת בית, ו פלמייר פסטו (אוזני פיל בזיליקום פסטו) (מתכונים דומים).
הוראות
סאוט 1 1/3 כוסות קצוץ דק פטריות שיטאקה ב 1 כף חמאה עד רך.
רול 1 גיליון מאפה לתוך מלבן 13-x 11 אינץ'. מערבבים יחד חמאה, ומלח.
מברשת חצי תערובת חמאה, ולהפיץ חצי תערובת פטריות על גיליון מאפה.
מגלגלים מאפה, אופנת ג ' לירול, מתחילים עם כל צד קצר ומסתיימים באמצע גיליון מאפה. חזור על הנוהל עם שאריות גיליון מאפה, תערובת חמאה ותערובת פטריות.
חותכים לחמניות לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות.
לטאטא יחד חלמון ביצה 1 כף מים, מברשת באופן שווה על מאפים.
אופים ב 375 במשך 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
מעל כל מאפה עם קוביית ברי 1/2 אינץ ' ב 3 דקות האחרונות של אפייה.