אוכמניות-אפרסק סנדלר ברים
חטיפי פאי אוכמניות ואפרסקים הם אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, אוכמניות, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: קובלר אוכמניות אפרסק, אפרסק-קובלר אוכמניות, ו אפרסקים וסנדלר אוכמניות.
הוראות
לנצח הראשון 2 מרכיבים 1 כוס סוכר מגורען במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מערבבים יחד אבקת אפייה, מלח, קמח 3 כוסות; בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, פועם רק עד מעורבב.
מורחים שלושה רבעים של הבלילה במחבת משומנת ומשוריינת 13-x 9 אינץ'; מפזרים אוכמניות.
מערבבים יחד הנותרים 1/2 כוס סוכר מגורען 1/4 כוס קמח בקערה בינונית; להוסיף אפרסקים בורבון, ערבוב מעיל. תערובת כפית על אוכמניות.
מערבבים פקאנים לתוך הבלילה הנותרת; מנה מעל תערובת אפרסק.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד זהב תוסס. מגניב לחלוטין על מתלה תיל (בערך 1 שעה).
הערה: בדקנו עם יהלום של פקאנים מזוגגים קליפורניה.