אוכמניות בגריל-סנדלר שקדים
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגת אוכמניות-שקדים, עוגת שקדים אוכמניות, ו עוגת אוכמניות-תפוח עם ציפוי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל היטב עד 350 מעלות F.
מערבבים את כל החומרים למעט חמאה בקערה לא מגיבה וזורקים למעיל. הפוך למחבת עוגת אלומיניום חד פעמית 8 על 8 אינץ ' ונקודה עם חמאה; להפריש.
מערבבים קמח, 1 כף של הסוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית ומערבבים עד בשילוב שווה. מגררים את החמאה לתוך הקערה וזורקים למעיל בתערובת קמח.
מוסיפים 1/4 כוס של תמצית הקרם והשקדים ומערבבים כדי להרטיב ביסודיות. ללוש עד הבצק פשוט מגיע יחד והוא חלק. מחלקים ל 8 חתיכות ומניחים על גבי פירות.
מברשת ביסקוויטים עם הנותרים 1 כף של שמנת כבדה, מפזרים הנותרים 1 כף של הסוכר על גבי, ולפזר עם שקדים.
מניחים על הגריל, מכסים קרובים, וגריל עד פרי מבעבע וביסקוויטים הם עלו וזהב חום, על 25 עד 30 דקות.