קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אוכמניות בודדות-עוגות קילו קוקוס

אוכמניות בודדות-עוגות קילו קוקוס
עוגת אוכמניות-קוקוס לירה בודדת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אוכמניות פרט-קילו קוקוס Caked, אוכמניות בודדות-מאפינס עוגה קילו קוקוס, ו שזיף אישי מהיר ועוגות אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f וחמאה וקמח 9 (1/2 כוס) כוסות מאפין (רק חמאה אם nonstick).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הכה יחד חמאה, סוכר, גרידה עד אור ורך. הכה בביצים, 1 בכל פעם. הכה בשמנת, ואז קמח ומלח, על מהירות נמוכה עד רק בשילוב. מערבבים ב 1/2 כוס קוקוס ומערבבים בעדינות אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הבלילה כפית לתוך כוסות וחולצות חלקות.
4
מפזרים צמרות עם הנותרים 3 כפות קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
אופים באמצע התנור עד בודק יוצא נקי הקצוות הם חום זהוב, על 25 דקות. הפוך על מתלה וקריר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה