אוכמניות בראנץ ' אופים
אוכמניות בראנץ ' אופים דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 596 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 8 . 101 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש קינמון טחון, תמצית ונילן, חלב ושמנת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון כיכר בראנץ ' אוכמניות, עוגת בראנץ ' אוכמניות, ו אוכמניות בראנץ ' קלאפוטיס.
הוראות
מניחים מחצית מקוביות הלחם ב -3 קילו רדוד משומן. תבנית אפייה.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את הביצים, היוגורט, השמנת החמוצה, הווניל והקינמון. מוסיפים בהדרגה חלב ו 1/3 כוס סירופ עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים חצי על הלחם. למעלה עם תערובת הלחם וגבינת השמנת שנותרה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 20-25 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
מפזרים אוכמניות נוספות אם רוצים.