אוכמניות-שיבולת שועל
אוכמניות-שיבולת שועל נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם וניל, אוכמניות, רסק תפוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 30%. מתכונים דומים: אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו ברי שיבולת שועל שקדים תות (gf, vegan).
הוראות
הסר מהחום והנח בצד. שים 1 1/2 כוסות של שיבולת שועל לתוך בלנדר לטחון אותו אבקה דקה.
יוצקים אותו לקערת ערבוב בינונית ומוסיפים את שיבולת השועל הנותרת, קינמון, אבקת אפייה ומלח.
מערבבים היטב. מערבבים ברוטב תפוחים, הנותרים צוף אגבה, מים, וניל, ומערבבים היטב.
מורחים חצי הבלילה למחבת מוכנה, מחליק היטב כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת. כפית מילוי אוכמניות על הבלילה, ולכסות את האוכמניות עם הבלילה הנותרת.
אופים במשך 30 דקות, או עד העליון הוא השחמה קלות. אפשר להתקרר לפני חיתוך לסורגים.