אונו חמאה מוצ'י דורש סביב 1 שעה ו 18 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 65. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. 164 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם אבקת אפייה, mochiko, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). Daifuku Mochi, סאקורה מוצ'י, ו גלידת מוצ'י דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, וניל וחלב. בקערה גדולה נפרדת, מערבבים יחד את קמח האורז, הסוכר ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
דבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ומערבבים כדי להתמזג.
4
מערבבים בחמאה מותכת וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
5
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. מגניב לחלוטין, ואז לחתוך לריבועים לשרת.