קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות57
מגזין

אוסובוקו

אוסובוקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל osso bucco. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1565 קלוריות, 187 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, שוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח אחר של בשר ולהפוך את זה תבשיל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: אוסובוקו, כמעט אוסובוקו, ו Osso Bucco הלבבי.

הוראות

1
אוסובוקו
2
שוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח בשר אחר ולהפוך את stewint לארוחה יוצאת דופן.ארבעה 112in (4 ס " מ) עגל עבה shankssalt ופלפל שחור טחון טרי14 כוס כל המטרה קמח2 כפות חמאה 2 כפות זית oil1 בצל קטן, chopped4 שיני שום, chopped12 כוס בשר או מים, כמו needed14 כוס עגבניות paste3 tbsp קצוץ פרסל 2 פילה אנשובי בשמן, פילה מוגדלת 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שוק עגלשוק עגל
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
3
מתבלים את העגל במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער את כל עודף.ממיסים את החמאה עם השמן בתבשיל על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-דַק-
4
מוסיפים את העגל והטבח, הופכים מדי פעם, כ -5 דקות, או עד משחימים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים את האוניון ושום לתבשיל ומפחיתים את החום בינוני-נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עבור 5minutes או עד מתרכך אבל לא צבעוני.מערבבים את המניה ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. החזירו את האולם לתבשיל. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים במשך 112 שעות או עד istender עגל. בדוק את התבשיל מדי פעם, ואם נוזל הבישול צמצם יותר מדי, להוסיף morestock. נוזל הבישול המוגמר צריך להיות עבה.מערבבים את הפטרוזיליה, אנשובי, וגרידת לימון לתוך התבשיל. התאם את התיבול כפי שנדרש ולשרת באופן מיידי.טוב עם ריזוטו בטעם זעפרן או אורז מבושל גרגר ארוך או הפסטה האהובה עליך.את התבשיל ניתן לבשל, ואז מקורר עד 2 ימים. לחמם בעדינות .
מרכיבים שתצטרך
תבואה ארוכה מבושלת אורזתבואה ארוכה מבושלת אורז
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זעפרןזעפרן
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)

מרכיבים

2פילהפילה אנשובי בשמן, טחוןפילה אנשובי בשמן, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשר או מים, לפי הצורךמלאי בשר או מים, לפי הצורך2קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי3קצת קישואים קצוציםממיסים את החמאה עם השמן בתבשיל על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את העגל ומבשליםממיסים את החמאה עם השמן בתבשיל על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את העגל ומבשלים3קצת קישואים קצוציםדקות או עד מתרכך אבל לא צבעונידקות או עד מתרכך אבל לא צבעוני591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1( חצילים)ושום לתבשיל ולהפחית את החום ל-נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5ושום לתבשיל ולהפחית את החום ל-נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 54שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1גרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת3קצת קישואים קצוציםמערבבים את הפטרוזיליה, אנשובי, וגרידת לימון לתוך התבשיל. התאם את התיבול כנדרש והגש מידמערבבים את הפטרוזיליה, אנשובי, וגרידת לימון לתוך התבשיל. התאם את התיבול כנדרש והגש מיד2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ5הופך מדי פעם, על דקות, או עד השחמה בכל רחבי. העברה לצלחת. הוסף את הבצלהופך מדי פעם, על דקות, או עד השחמה בכל רחבי. העברה לצלחת. הוסף את הבצל3קצת קישואים קצוציםאוסובוקואוסובוקו3קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה3קצת קישואים קצוציםלתוך ארוחה יוצאת דופןלתוך ארוחה יוצאת דופן3קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1-2 כפות שמן זית כתית מעולההתבשיל מתבשל, ואז מתקרר עד 2 ימים. לחמם בעדינותהתבשיל מתבשל, ואז מתקרר עד 2 ימים. לחמם בעדינות3קצת קישואים קצוציםשוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח בשר אחר ולהפוך את התבשיל הזהשוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח בשר אחר ולהפוך את התבשיל הזה3קצת קישואים קצוציםמכרז. בדוק את התבשיל מדי פעם, ואם נוזל הבישול צמצם יותר מדי, להוסיף יותרמכרז. בדוק את התבשיל מדי פעם, ואם נוזל הבישול צמצם יותר מדי, להוסיף יותר3קצת קישואים קצוציםמניות. נוזל הבישול המוגמר צריך להיות עבהמניות. נוזל הבישול המוגמר צריך להיות עבה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3קצת קישואים קצוציםמערבבים את המניה ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להחזיר אתמערבבים את המניה ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להחזיר את3קצת קישואים קצוציםעגל לתבשיל. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים 11/2 שעות או עד שהעגל הואעגל לתבשיל. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים 11/2 שעות או עד שהעגל הוא3קצת קישואים קצוציםמתבלים את העגל במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער כל עודףמתבלים את העגל במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער כל עודף