קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות57
מגזין

אוסובוקו

אוסובוקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל osso bucco. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1565 קלוריות, 187 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, שוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח אחר של בשר ולהפוך את זה תבשיל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: אוסובוקו, כמעט אוסובוקו, ו Osso Bucco הלבבי.

הוראות

1
אוסובוקו
2
שוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח בשר אחר ולהפוך את stewint לארוחה יוצאת דופן.ארבעה 112in (4 ס " מ) עגל עבה shankssalt ופלפל שחור טחון טרי14 כוס כל המטרה קמח2 כפות חמאה 2 כפות זית oil1 בצל קטן, chopped4 שיני שום, chopped12 כוס בשר או מים, כמו needed14 כוס עגבניות paste3 tbsp קצוץ פרסל 2 פילה אנשובי בשמן, פילה מוגדלת 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שוק עגלשוק עגל
מלאי בשרמלאי בשר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מתבלים את העגל במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער את כל עודף.ממיסים את החמאה עם השמן בתבשיל על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את העגל והטבח, הופכים מדי פעם, כ -5 דקות, או עד משחימים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים את האוניון ושום לתבשיל ומפחיתים את החום בינוני-נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עבור 5minutes או עד מתרכך אבל לא צבעוני.מערבבים את המניה ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. החזירו את האולם לתבשיל. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים במשך 112 שעות או עד istender עגל. בדוק את התבשיל מדי פעם, ואם נוזל הבישול צמצם יותר מדי, להוסיף morestock. נוזל הבישול המוגמר צריך להיות עבה.מערבבים את הפטרוזיליה, אנשובי, וגרידת לימון לתוך התבשיל. התאם את התיבול כפי שנדרש ולשרת באופן מיידי.טוב עם ריזוטו בטעם זעפרן או אורז מבושל גרגר ארוך או הפסטה האהובה עליך.את התבשיל ניתן לבשל, ואז מקורר עד 2 ימים. לחמם בעדינות .
מרכיבים שתצטרך
תבואה ארוכה מבושלת אורזתבואה ארוכה מבושלת אורז
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זעפרןזעפרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)

מרכיבים

2פילהפילה אנשובי בשמן, טחוןפילה אנשובי בשמן, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשר או מים, לפי הצורךמלאי בשר או מים, לפי הצורך22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון3שרימפס וורידיםממיסים את החמאה עם השמן בתבשיל על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את העגל ומבשליםממיסים את החמאה עם השמן בתבשיל על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את העגל ומבשלים3שרימפס וורידיםדקות או עד מתרכך אבל לא צבעונידקות או עד מתרכך אבל לא צבעוני591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1( חצילים)ושום לתבשיל ולהפחית את החום ל-נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5ושום לתבשיל ולהפחית את החום ל-נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 54שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1גרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת3שרימפס וורידיםמערבבים את הפטרוזיליה, אנשובי, וגרידת לימון לתוך התבשיל. התאם את התיבול כנדרש והגש מידמערבבים את הפטרוזיליה, אנשובי, וגרידת לימון לתוך התבשיל. התאם את התיבול כנדרש והגש מיד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ5הופך מדי פעם, על דקות, או עד השחמה בכל רחבי. העברה לצלחת. הוסף את הבצלהופך מדי פעם, על דקות, או עד השחמה בכל רחבי. העברה לצלחת. הוסף את הבצל3שרימפס וורידיםאוסובוקואוסובוקו32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה3שרימפס וורידיםלתוך ארוחה יוצאת דופןלתוך ארוחה יוצאת דופן3שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1-2 כפות שמן זית כתית מעולההתבשיל מתבשל, ואז מתקרר עד 2 ימים. לחמם בעדינותהתבשיל מתבשל, ואז מתקרר עד 2 ימים. לחמם בעדינות3שרימפס וורידיםשוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח בשר אחר ולהפוך את התבשיל הזהשוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח בשר אחר ולהפוך את התבשיל הזה3שרימפס וורידיםמכרז. בדוק את התבשיל מדי פעם, ואם נוזל הבישול צמצם יותר מדי, להוסיף יותרמכרז. בדוק את התבשיל מדי פעם, ואם נוזל הבישול צמצם יותר מדי, להוסיף יותר3שרימפס וורידיםמניות. נוזל הבישול המוגמר צריך להיות עבהמניות. נוזל הבישול המוגמר צריך להיות עבה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3שרימפס וורידיםמערבבים את המניה ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להחזיר אתמערבבים את המניה ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להחזיר את3שרימפס וורידיםעגל לתבשיל. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים 11/2 שעות או עד שהעגל הואעגל לתבשיל. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים 11/2 שעות או עד שהעגל הוא3שרימפס וורידיםמתבלים את העגל במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער כל עודףמתבלים את העגל במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער כל עודף