אוסובוקו איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אוסובוקו איטי Braised. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 10 . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלרי, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: אוסובוקו (צלעות עגל מטוגנות), צלעות עגל מטוגנות (אוסובוקו), ו בישול איטי בשר Osso Buco.
הוראות
מתבלים את שוק העגל במלח ופלפל. אבק אותם עם קמח, מתנער עודף. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים 5 של שוק העגל ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה עשירה, כ 4 דקות לכל צד.
להעביר את השוקיים למחבת צלייה שגדולה מספיק כדי להחזיק את כולם בשכבה אחת מבלי להצטופף. חזור עם השנקים הנותרים.
מוסיף את הגזר, סלרי ובצל למחבת. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 12 דקות.
מוסיפים את היין ומרתיחים שנחשפו על אש גבוהה עד מופחת 1/3 כוס, על 5 דקות. מערבבים את המים ואת רסק עגבניות ומביאים לרתיחה.
יוצקים את התוכן של המחבת מעל השוקיים.
מכסים את המחבת צלייה בנייר כסף.
מעבירים את השוקיים לתנור ואת braise במשך 2 שעות ו 45 דקות, או עד הבשר הוא רך מאוד.
מעבירים את השוקיים לסדין אפייה גדול, מעוטר. תשליך את המיתרים ותכסה את האגפים בנייר כסף. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
מסננים את הנוזל מן המחבת צלייה לתוך סיר גדול, הזמנת הירקות. מרתיחים את הנוזל על חום גבוה עד מופחת 4 כוסות, על 25 דקות. החזירו את הירקות לרוטב והתבלו במלח ופלפל.
בינתיים, לחמם את שוק העגל בתנור עד חם, כ 7 דקות.
להעביר את השוקיים לצלחות, מצקת את הרוטב על גבי ומגישים.