קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות56
מגזין

אוסובוקו איטי

אוסובוקו איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אוסובוקו איטי Braised. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 10 . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלרי, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: אוסובוקו (צלעות עגל מטוגנות), צלעות עגל מטוגנות (אוסובוקו), ו בישול איטי בשר Osso Buco.

הוראות

1
מתבלים את שוק העגל במלח ופלפל. אבק אותם עם קמח, מתנער עודף. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים 5 של שוק העגל ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה עשירה, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את השוקיים למחבת צלייה שגדולה מספיק כדי להחזיק את כולם בשכבה אחת מבלי להצטופף. חזור עם השנקים הנותרים.
4
מחממים התנור ל 30
5
מוסיף את הגזר, סלרי ובצל למחבת. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את היין ומרתיחים שנחשפו על אש גבוהה עד מופחת 1/3 כוס, על 5 דקות. מערבבים את המים ואת רסק עגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים את התוכן של המחבת מעל השוקיים.
8
מכסים את המחבת צלייה בנייר כסף.
9
מעבירים את השוקיים לתנור ואת braise במשך 2 שעות ו 45 דקות, או עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את השוקיים לסדין אפייה גדול, מעוטר. תשליך את המיתרים ותכסה את האגפים בנייר כסף. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
11
מסננים את הנוזל מן המחבת צלייה לתוך סיר גדול, הזמנת הירקות. מרתיחים את הנוזל על חום גבוה עד מופחת 4 כוסות, על 25 דקות. החזירו את הירקות לרוטב והתבלו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12
בינתיים, לחמם את שוק העגל בתנור עד חם, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
להעביר את השוקיים לצלחות, מצקת את הרוטב על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך