קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

אוסי ביף ופלפלים עם ניוקי

אוסי ביף ופלפלים עם ניוקי
Aussie בקר ופלפלים עם ניוקי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא ניוקי תפוחי אדמה, פפריקה, סטייק פלנק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו המבורגר בקר אוסטרלי, ניוקי פסטו עם נקניק ופלפלים, ו ראגו בקר עם ניוקי פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מעבירים את הבשר לקערה ומכסים בניילון נצמד כדי להתחמם. שמור את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להפחית את החום בינוני, ולאחר מכן מערבבים את הבצל והשום, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות. לזרוק את הפטריות, פלפלים אדומים, ופלפלים צהובים ומבשלים עד מכרז, עוד 5 דקות. מערבבים את העגבניות והפפריקה; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד רוטב מתעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מערבבים את הבשר עם תערובת העגבניות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים ניוקי ומבשלים עד שהם צפים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
8
מסננים, ואז זורקים את הניוקי ברוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casan אמה קיאנטי Classico. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.