אופה בטטה
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? אפיית בטטה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו סוכר חום, קינמון טחון, ביצים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו סמוקי בטטה מחית תפוחי אדמה אופים, סמוקי בטטה מחית תפוחי אדמה אופים, ו אופים בטטה מתוקה ומתובלת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים בטטות בסיר גדול או בתנור הולנדי; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 30-40 דקות או רק עד שהם רכים.
ניקוז. מצננים מעט; מקלפים וקובייה.
בקערה גדולה מועכים את הבטטות. מערבבים פנימה את הסוכר, החלב, 1/4 כוס החמאה, הביצים, הקמח, המלח והווניל.
יוצקים לתוך משומן 1-1 / 2-קו. תבנית אפייה.
שלב את האגוזים, הסוכר החום, הקינמון ושאר החמאה; מפזרים מעל.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 אפים למשך 40-45 דקות או מדחום קורא 160 אפים.